Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Laurentiusgården seniorboende

Laurentiusgården seniorboende ligger på Norr i Örebro, med närhet till city. Våra hyresgäster har stora möjligheter till gemensamma aktiviteter i samlingsrum, matsal och samtalsrum.

Laurentiusgården ligger på Norrbackavägen 1 A-D på norr i Örebro, intill den gamla kexfabriken och nära Olaus Petri kyrkan. Laurentiusgården är ett tryggt boende med gemenskap och aktivitet. Laurentiusgården består av 101 mycket välplanerade hyreslägenheter med stora krav på kvalité och funktion. Du kan kolla in våra lägenheter här på webben.

Bostadsportalen

I bostadsportalen kan du som är hyresgäst registrera en felanmälan under fliken "Mitt boende". Beskriv felet, ange ett telefonnummer där vi kan nå dig och, om det är okej för dig, ge tillstånd till oss att gå in med huvudnyckel.

Till bostadsportalen

En del av Svenska kyrkan i Örebro

Svenska kyrkans idé med Laurentiusgården är att erbjuda ett ändamålsenligt och tryggt boende med möjlighet till en levande gemenskap. Verksamheten på Laurentiusgården sker i samarbete med Olaus Petri församling och i aktiv samverkan med hyresgästerna.

Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som på kristen grund möter människor i livets alla skeden. Genom att äga och förvalta Laurentiusgården tar Svenska kyrkan ett samhällsansvar och ett diakonalt ansvar. Verksamheten vid Laurentiusgården bedrivs i samarbete med Olaus Petri församling. Laurentiusgården ägs av Svenska kyrkan i Örebro genom Svenska kyrkans bostäder i Örebro AB. Samma bolag äger och förvaltar ett studentboende i Örebro.

Svenska kyrkans bostäder i Örebro