Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Våra studentlägenheter

Här kan du läsa mer om våra 137 studentlägenheter i populära Sörbyängen i Örebro.

På Studievägen 14 och 16 finns det tillsammans 70 lägenheter på ett rum och kök. Dessa ettor är på 28 respektive 29,4 kvm. Det finns också 6 tvårummare på 48,5 kvm. För att få hyra våra tvårummare måste man vara två personer.

Lägenheterna har en genomtänkt planlösning, fullt utrustade med kök och toalett med dusch. Till varje lägenhet hör balkong eller uteplats. I hyran för lägenheten ingår värme, vatten, bredband och kabel-TV. Hyrorna för ettorna ligger på 3 658 - 3 840 kronor/månad och hyran för tvåorna är 6 086 kronor/månad.

På Studievägen 18 finns det 61 lägenheter. Dessa är alla ettor på 29,5 kvm. De är också fullt utrustade med kök, dusch och toalett. Alla lägenheter har uteplats på loftgång samt ett litet förråd. Värme, vatten, hushållsel, bredband och kabel-tv ingår i hyran. Hyran för dessa lägenheter är 4 473 kronor/månad.

Bild: Ulla-Carin Ekblom

För att kunna söka våra lediga lägenheter måste du registrera dig i bostadsportalen. Gör det direkt – ju längre du stått i kö, desto större chans har du att få den lägenheten du önskar.

Ritningar över våra studentlägenheter:

Du kan också kolla in våra lägenheter i 360 grader.

På Sankta Katarina finns studentbostäder i olika storlekar. Bilden föreställer ett vardagsrum i en av våra studentlägenheter.
Bild från en lägenhet på Studievägen 18. Bild: Ulla-Carin Ekblom
Sankta Katarina studentboende, Studievägen 18.
Bild från en lägenhet på Studievägen 18. Bild: Ulla-Carin Ekblom
Sankta Katarina studentboende, Studievägen 18.

Svenska kyrkans bostäder i Örebro