Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Internationella gruppen i S:t Mikaels kyrka

Vill du själv engagera dig i Svenska kyrkans internationella arbete i vår församling så ta kontakt med vår Internationella grupp. Vi ses några gånger per år och gör satsningar inför kyrkans två huvudsakliga insamlingsperioder: Julkampanjen (december)och Fastekampanjen (feb-april).

Kontaktperson: Helena Björk, församlingspedagog: 019-15 47 64
helena.bjork@svenskakyrkan.se

Är det någon du känner som fyller år eller har bröllopsdag? Passa på att ge en gåva som gör livet lättare för någon annan. Gå in på Svenska kyrkans webbshop och köp exempelvis en gris i Kambodja för 300 kr eller rent vatten för hundra hushåll i Etiopien. Nytt för i år att man kan köpa en matkasse, Svenska kyrkans matkasse – matkassen som utrotar hungern.