Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Program och gudstjänster

Här kan du läsa om program och gudstjänster varje dag och varje vecka i kyrkor och församlingar som tillhör Svenska kyrkan i Örebro.

Du hittar också informationen i vår kalender. Gudstjänsterna publiceras varje fredag i vår annons i Nerikes Allehanda.

Under en vecka erbjuder Mikaels församling, Örebro flera olika slags gudstjänster därmed hoppas vi att du ska hitta din växtplats, där du kan möta Gud och känna dig delaktig i församlingsgemenskapen.

Gudstjänster i S:t Mikaels kyrka

Här kan du läsa mer om alla gudstjänster i S:t Nicolai kyrka. Välkommen!

Gudstjänster i S:t Nicolai kyrka

Här kan du läsa mer om alla gudstjänster i S:t Nicolai kyrka. Välkommen!