Program och gudstjänster

Här kan du läsa om program och gudstjänster varje dag och varje vecka i kyrkor och församlingar som tillhör Svenska kyrkan i Örebro.

Du hittar också informationen i vår kalender. Gudstjänsterna publiceras varje fredag i vår annons i Nerikes Allehanda.

Adolfsbergs kyrka

Gudstjänst i Adolfsbergs kyrka

Välkommen att fira gudstjänst med oss! Vi firar våra gudstjänster här i Adolfsbergs kyrka, söndagar kl. 10.00.

Bön

Gudstjänster i Almby församling

Här hittar du tiderna för en vanlig vecka i våra kapell och kyrkor: Almby kyrka, Sörbykyrkan, Den gode herdens kapell och Universitetskyrkan. Här finns också veckans bibeltexter.

Gudstjänster i Olaus Petri

Här kan du se dag och tid för veckans fasta gudstjänster i Olaus Petri kyrka, samt kyrkans öppettider.

Konserter & Körer i Nikolai

Det finns rikligt med tillfällen att avnjuta musik i S:t Nicolai kyrka. Välkommen!

Brahms Requiem framförs i Olaus Petri kyrka av tre körer från församlingen och musiker ur Svenska kammarorkestern

Konserter i Olaus Petri hösten 2022

Välkommen till våra konserter och musikgudstjänster i Örebro Olaus Petri kyrka!