Other languages with Google Translate

Öppen förskola i Adolfsbergs församling

Välkommen till Öppen förskola i Adolfsbergs kyrka på måndagar kl. 9-12. Drop-in, fika, sångstund, pyssel & massa lek. Välkomna!

Öppna förskolan Adolfsbergs kyrka

Måndagar kl. 9-12 vi håller till på nedervåningen i Adolfsbergs kyrka. Adolfsbergs kyrka ligger på Glomman 127, Örebro. Finns en stor gratisparkering bredvid kyrkan. Hållplats 4 Ekeskolan om du kommer med buss.

Vi erbjuder bl.a. lek, gemenskap, pyssel, sångstund inne i kyrkan & fikaservering till självkostnadspris.

VÅRTERMINEN 2020

v. 3 13/1 KICK-OFF med pannkaksfika

v.4 Vi pysslar med pärlor

v. 5 Vi pysslar med ljus

Även Söndag 2/2: Gudstjänst med Små och stora sön kl. 16. Drop-in fika och lek från kl. 15.

v.6  pysslar med Play doh

v.7 Alla hjärtans dag pyssel

v.8 Sportlovsöppet! De som vill får åka/gå/springa!hasa eller skida sig genom ett ”Hasalopp” ( Vid snö ta med egna skidor) Efter loppet finns korv med bröd inomhus.

v9 Semmelfika! Även söndag 1 mars från kl 15, drop in fika och lek, kl 16 Gudstjänst med små och stora

Kontaktuppgifter för ansvarig för Öppna förskolan:

Simon Åberg 019-15 47 43 simon.aberg@svenskakyrkan.se

Monica Skarin Berglund 019-154773 monica.skarin.berglund@svenskakyrkan.se