Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Barnens kyrkklubb i S:t Mikaels kyrka

Gratis brevklubb för barn mellan 4-6 år i Mikaels församling, Örebro. I varje brev ingår ett brev till föräldrar, ett brev till barn där huvuddelen är en bibelberättelse från barnens bibel samt ett pyssel till barnet. Vi skickar cirka 6 brev/år.

Välkommen till barnens kyrkklubb i S:t Mikaels kyrka

Får du frågor av dina barn om påsk, jul, allhelgona eller andra kristna storhelger? Har du svårt att svara när de har frågor kring Jesus eller Bibeln? Då är barnens kyrkklubb rätt för dig. Det är en gratis brevklubb som vänder sig till föräldrar med barn mellan 4-6 år. I varje brev ingår ett brev till föräldrar, ett brev till barn där huvuddelen är en bibelberättelse från barnens bibel samt ett pyssel till barnet. Vi skickar cirka 6 brev/år.

Har du frågor, ring Helena Björk

Vill du bli medlem?

Skicka e-post med namn, adress och personnummer
till Helena Björk, helena.bjork@svenskakyrkan.se