Bilden visar den brittiska flaggan på flaggstång, blå himmel i bakgrunden.
Foto: Dean Moriarty /Pixabay

English konfa

Would you like to take your konfirmation in English? Then look no further! Join Sörbykyrkan’s English konfa.

We will be looking at the big questions of life while having lots of fun together.

UPPLÄGG

English konfa meet twice a month starting 10 November 2021. We are a team of  three leaders: a priest from Sörbykyrkan who has worked in the Church of England for 11 years and two cool American youth leaders who are working with churches in Örebro.

English konfa is a great opportunity for you who are studying in English, for you who are a foreign national living in Örebro – or for you who simply love to speak English!

We are hoping that the group can travel to London 1 July to 5 July 2022. Our plan would be to connect with an Anglican Church in London, to stay with families and do some sightseeing of course! At the moment due to the pandemic it is difficult to finalise these plans. If we are not able to travel to London, then we will make plans for a trip somewhere else, where it is possible to travel.

Dag: Wednesday, starting 10 November 2021
Tid:  17:00–19:00
Plats: Sörbykyrkan, Senapsvägen 24 i Örebro.
Konfirmandstart: Wednesday 10 November 2021 at Sörbykyrkan 17:00–19:00.
Konfirmation: The Confirmation service will be on the 10 July 2022 at Sörbykyrkan
Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri.
Har du frågor kontakta: Sylvester Liyanage, 073-822 78 71 eller sylvester@sorbykyrkan.nu

Jag anmäler mig till English konfa läsåret 2021/2022

Bekräftelse och information om din konfagrupp skickas till din e-post och i viss mån även till din adress. När gruppen startat hörs vi även via sms och därför vill vi att du lämnar ditt mobilnummer. Uppgiften om personnummer används för att kunna registrera dig i gruppregistret Kyrksam. Dina uppgifter i Kyrksam rensas efter ditt deltagande.

Inför konfastarten kan vi behöva komma i kontakt med din målsman.

Vi behandlar dina personuppgifter. Uppgifterna hanteras endast av berörd personal och gallras efter att du deltagit. På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat.

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook