16-18/10 Retreat på Solliden med Olaus Petri församling

Retreat är en chans att för några dagar leva i en avskildhet och stillhet som ger livet nytt djup. Retreatens form skapar utrymme för andlig närvaro.

Bild: Pixabay

16-18 oktober 2020 Frälsaren

– Retreat på solliden med personlig vägledning

Behöver världen en frälsare? Behöver jag en frälsare? Vem är Jesus? Hur kan jag komma honom närmare och lära känna honom bättre? Inbjudan till samtal med Jesus inspirerad av ignatiansk bön.

Vi firar mässa och använder oss av tidegärdens andaktsform. Retreaten leds bl a av Anna Näppi, präst i Olaus Petri församling.

Fredag 16 oktober kl. 17.30 till söndag lunch 18 oktober 2020.

Plats: Sollidens kursgård utanför Örebro. Helpension med vegetarisk kost.
Kostnad helpension i enkelrum: 3015: -.
För deltagare som bor inom Örebro pastorat och är medlemmar i Svenska kyrkan: 800:-.

Frågor: Anna Näppi, tel. 019-15 47 45.

Intressenmälan till retreat på Solliden 16-18 oktober 2020 (* obligatorisk uppgift)

Då priset är reducerat för deltagare boende i Örebro pastorat och som tillhör Svenska kyrkan ber vi dig ange om du är det/inte är det, genom att välja en av kryssrutorna nedan. Uppgiften är obligatorisk*

På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat.

Anna Näppi

Mer om Anna Näppi

Präst i Olaus Petri församling. Retreatledare.

Olaus Petri församling

Församlingsexpeditionen

Olaus Petri kyrkogata 4,

E-post:
olauspetri.forsamling@svenskakyrkan.se

Olaus Petri församlingshem
Sofiagatan 2 A-D

För bokningar mm. ring informationsservice
tfn. 019-15 45 00.

Kontaktlista med alla medarbetare i Olaus Petri församling

Olaus Petri kyrka
Storgatan 40, Örebro
Kyrkan är öppen tis, ons, fre 10.00-15.00, tors 10.00-19.00 Samt under helgerna i samband med gudstjänst

Högmässa: söndag 10.00
Mässa: onsdag 7.30, torsdag 18.00
Morgonbön: vardagar utom onsdag 8.00
Heliga danser: jämn tisdag 18.30 (under terminerna)

Plan över kyrkan (pdf)

I Olaus Petri församling bor drygt 24.000 människor. Den är belägen i norra Örebros centralare delar. Församlingen ligger inom Örebro kontrakt och Strängnäs stift i Svenska kyrkan.

Läs mer om Olaus Petri församling