Café Nikolai i Nikolai Prästgård

Café Nikolai är en mötesplats mitt i stan med hembakat fika och god stämning. Caféet har öppet måndag, tisdag, torsdag kl. 12-16 och fredag kl. 10-14. Öppnar för terminen måndag den 19 september.

På café Nikolai kan du köpa paj, pannkakor, hembakat fikabröd och smörgåsar. Lekrummet är öppet när caféet är öppet. Det finns möjlighet att ta med egen mat/fika och tillgång till mikrovågsugn finns.

Stängda dagar under hösten 2022:

• 5-14 september
  • 11-13 oktober
  • 7-11 november (vecka 45)
  • Caféet stänger för terminen efter den 20 december.

Varje torsdag är det öppet stickcafé på Café Nikolai. Läs mer här.

Kyrkråttan – öppen förskola i Nikolai

Kyrkråttan är Nikolai församlings öppna förskola. Här kan du komma med ditt barn för att leka och umgås med andra familjer. På Café Nikolai i anslutning till lekrummet finns det fika och lättare mat att köpa. Mikro finns till medhavd mat. Öppet måndag, tisdag och torsdag kl. 12-16, fredag kl. 10-14. Öppnar för terminen måndag den 19 september.

Stickcafé på Café Nikolai, torsdagar kl. 14-16

Välkommen att sticka och umgås med andra. Öppet stickcafé på Café Nikolai alla torsdagar kl. 14-16. Material finns men ta gärna med eget om du har. Fika finns att köpa på caféet.

Bilden föreställer en kaffekopp med ett hjärta i mjölken

Bjudkoppen på Café Nikolai

Det finns många sätt att hjälpa andra. På Café Nikolai i Örebro kan du betala för en extra kopp kaffe, som blir en bjudkopp till någon annan.

Kundkorg med fairtrademärkta varor

Fairtrade i Nikolai - vi vill handla rättvist!

Nikolai församling är diplomerade enligt "Kyrka för Fairtrade". Välkommen att handla rättvist!

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: