Körer mest för barn

Här hittar du körer och musik för barn hos Svenska kyrkan i Örebro. I våra åtta församlingar hittar du alltifrån babysång-grupper till barnkörer och musiklek!

Gemensamt för de körerna och musikgrupper som presenteras här, är att de framför allt vänder sig till barn upp till cirka tolv år. Är du äldre än så, kolla gärna in vår musikverksamhet inriktad på ungdomar eller vuxna.

Här finns 3 olika körer för sångglada barn från 5 år och uppåt samt "Sångstund" för de allra minsta och deras föräldrar!

Barnkör i Adolfsbergs kyrka

Sommarkollo i Längbro 2015, barn, lek, grupp

Barnkör i Längbro församling

Barnkören i Längbro församling, är för dig i åk 1–6. Vi tränar vår sångröst och vår musikalitet. Vi vänjer oss vid att framträda och blir ett sammansvetsat gäng där alla behövs! Vi startar igen v. 36!