Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Grupper mest för vuxna

Det finns massor av grupper för vuxna i Svenska kyrkan i Örebro. För att göra det enklare för dig att överblicka utbudet, har vi delat in dem huvudspåren Caféer och mötesplatser, Retreat och pilgrim och Föreläsningar och kurser.

Caféer och träffar är öppna sammanhang som caféer, cafékvällar och träffar av olika slag. I allmänhet behöver man inte anmäla sig, i många fall funkar det med att bara "dyka upp".

Retreat och pilgrim handlar om andlig utveckling - kanske i form av meditation, en stilla retreat för att uppnå lugn eller heliga danser.

Föreläsningar och kurser rymmer föreläsningar och grupper av cirkelkaraktär som kurser, utbildningar, alphakurser och katekumenat. Nya ord för dig? Läs gärna mer på webben om vad alphakurs och katekumenat står för.

Sensus – vårt studieförbund

Våra föreläsningar och kulturarrangemang görs i samarbete med Sensus studieförbund.