Other languages with Google Translate

Musik

Vill du gå på konsert eller är du kanske sugen på att börja sjunga i någon av våra 35 olika körer? Här hittar du information om körer och konserter hos Svenska kyrkan i Örebro.

Musikutbudet är stort i Örebro pastorat. Förutom musiken som framförs i samband med gudstjänsterna, har vi dessutom ofta konserter i våra kyrkor och kapell. I våra åtta församlingar finns cirka 35 körer för alla åldrar och kunskapsnivåer – från babysång till barnkör, syskonsång, ungomskör, vuxenkör och seniorkör.  I vissa av våra körer krävs god notläsningsförmåga, i andra behövs inga förkunskaper. Hoppas du hittar någon som passar dig! Förutom körerna, har vi också orkestrar och musikgrupper i vår verksamhet.