Foto: Ulla-Carin Ekblom

Padelkonfa

Konfirmationstiden är inte bara padel och nya vänner – utan mycket mer! Vi spelar padel, samtalar, gör sammarbetsövningar och olika aktiviteter, fikar, åker på läger – och skapar tillsammans minnen för livet.

Under konfatiden får du möjlighet att utforska vem du är och – tillsammans med andra – upptäcka Gud och ta reda på vad kristen tro är. Padelkonfagruppen har konfaträffar i anslutning till träning på padelanläggningen ”We Are Padel” på Aspholmen i Örebro. Häng med oss hösten 2022!

Upplägg

Padelkonfa i Adolfsbergs församling tar sig an livets stora frågor i anslutning till padelträning. Vi ses på torsdagar kl. 17.00 och inleder med en timmes padel (träning och spel). Sedan har vi konfaträff kl. 18.00–19.00 i konferensavdelningen i padelhallen.

Klicka på bilden – så kan du kolla in vad Elis och andra konfirmander tyckte om konfatiden. Foto: Ulla-Carin Ekblom

Utöver detta, kommer vi även ha några längre konfaträffar några söndagar i Adolfsbergs kyrka. Då vi firar först mässa tillsammans och har sedan tid och utrymme för både lektioner och aktiviteter. Vi kommer naturligtvis också åka på läger. I sept./okt kommer vi åka en helg till kursgården Solliden.

Dag: Torsdagar (plus några söndagar)
Tid: Kl. 17.00–18.00 padelspel, kl. 18.00–19.00 konfaträff
Plats: Torsdagar hos ”We Are Padel” på Aspholmen, söndagar i Adolfsbergs kyrka
Konfirmandstart: söndagen 4/9 kl. 10.00 i Adolfsbergs kyrka
Konfirmation: 19/3 2023 i Adolfsbergs kyrka
Ev. kostnad: Ingen kostnad (Padelracket finns att låna)
Antal platser: 24 platser (vi eftersträvar en mixad grupp)
Sista anmälningsdag: 26/8, men först till kvarn gäller.
Har du frågor kontakta: Emma Ronquist, församlingsassistent, tfn 019-15 46 22, sms 072 227 54 46 eller emma.ronquist@svenskakyrkan.se

Träffar

• Konfirmandstart söndagen 4/9 kl. 10.00–15.00 i Adolfsbergs kyrka. Vi kommer ses här även 16/10 och 11/12.
  • Konfaträff torsdag 8/9 kl. 17.00–19.00 hos We Are Padel. Dessa träffar löper sedan på.
  • Hösten 2022, läger på Sollidens kursgård.
  • Söndag 19/3 2023 konfirmation i Adolfsbergs kyrka.
Anmäl dig här!

Flera konfafester runt om i Örebro fredag 26/8 – välj en och kom!

Nyfiken på konfa hösten 2022? Fredagen den 26 augusti bjuder vi in till konfahäng på flera olika platser runt om i Örebro. Välj en kyrka eller konfagrupp som du är nyfiken på och gå dit!

Vilken konfatyp är du?

Skrattglad, pratig, lugn, busig, sprallig, sportgalen, musikintresserad... Det finns ingen "mall" som du måste passa in i för att börja i en konfagrupp. Träffa några av våra konfirmander i Örebro från 2020–2022 och kolla vad de tänkte innan – och hur det blev. Konfirmation är inte som du tror.

Välj grupp utifrån tema!

Global, läger, hockey, sommar, teckenspråkig eller kanske gamingkonfa? Här hittar du våra konfagrupper sorterade efter tema! Titta runt och se vad som passar dig. Konfirmation är inte som du tror.