Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Diakoni i Adolfsberg

Alla möter vi svårigheter i livet, och då kan det kännas skönt att prata med någon. Här kan du läsa om hur vi i Adolfsbergs församling kan hjälpa just dig. Välkommen!

Vi i Adolfsbergs församling kan erbjuda dig:

• Själavård: Samtal som ger dig stöd och hjälp i ditt andliga liv, oavsett vilken livssituation du befinner dig i.
  • Stödjande krissamtal: samtal som hjälper dig att nysta lite i frågor och tankar som kommer upp till ytan när livet bjuder på motstånd.
  • Andlig vägledning: Hjälp för den som söker vägledning till en mer förtrolig relation med Jesus Kristus.

Vill du lära känna nya människor? Då är du välkommen till någon av våra gruppträffar:

Församlingen erbjuder förutom våra gudstjänster olika mötesplatser för alla åldrar. Öppen förskola måndag fm , Barn och Ungdomsgrupper, körer för olika åldrar, Samtal om liv och tro, Leva vidare- grupper för sörjande

• Träffpunkt Nyfiket: Tisdagsträffar i Adolfsbergs kyrka arrangerade av Adolfsbergs församlingskår. Program för Träffpunkt Nyfiket.
  • Sittgympa: Lätt gruppgymnastik till musik. Vi håller igång i 45 minuter.
  • Stora födelsedagskalaset: Förutom gruppträffarna bjuder våra präster och diakoner in till födelsedagsfester där alla som firar jämna födelsedagar från 70 år och uppåt uppvaktas.

Symbolen för diakoni Korset står för Kristus, ringen för helhet och duvan både för den heliga Anden som sänker sig ned och Noas duva som Symbolen för diakoni

Korset står för Kristus, ringen för helhet och duvan både för den heliga Anden som sänker sig ned och Noas duva som kommer med bud om nytt liv.

Diakonemblemet som utgörs av en ring, ett kors och en duva i ett halsband.
Halskedja med Diakonemblemet Bild: Madelen Zander

Adress:
Glomman 127
702 30 Örebro.

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post:
Adolfsbergs församling

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Församlingens kyrka: