Foto: Ulla-Carin Ekblom

Sommarkonfa på Solliden

Född 2006? Upptagen med plugg och aktiviteter under terminerna? Då kan sommarkonfa på vara något för dig. Ta chansen att fundera över meningen med livet ihop med andra ungdomar sommaren 2021, på Sollidens kursgård!

UPPLÄGG

För dig som är med i gruppen Sommarkonfa på Solliden, består konfirmandtiden av ett 11 dagar långt läger på Sollidens kursgård utanför Örebro. Det kommer bli ett minne för livet.

Finns det en Gud? Varför är vi här? Vart är jag på väg? Under lägret kan du utforska livets stora frågor i en rolig och trygg miljö. Kom som du är.

På Solliden brukar vi hänga, bada, ha roliga aktiviteter och äta riktigt god mat. Förutom våra vuxna ledare, finns även unga ledare som själva gått konfa på Solliden.

Sjön Lången syns i bakgrunden av en vit paviljong.
Solliden ligger 13 km norr om Örebro, vid sjön Lången. Foto: Ulla-Carin Ekblom

Plats: Sollidens kursgård, 13 km norr om Örebro
Kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri

TRÄFFAR 2021

• Konfirmationslägret på Solliden 13 juni till 23 juni 2021
  • Gudstjänster i Sörbykyrkan 12, 19 och 26 september
  • Konfirmationsgudstjänst i Sörbykyrkan 3 oktober

Vi har inga träffar innan sommarlägret. Däremot vill vi att du besöker fem olika gudstjänster, som du tycker till om i en bok som du får av oss. Boken har tio blad med korta enkla frågor. Boken tar du också med till sommarlägret där vi diskuterar dina/varandras upplevelser under gudstjänstbesöken.

Har du frågor kontakta: Sylvester Liyanage, präst, tfn 073-822 78 71 eller e-post sylvester@sorbykyrkan.nu

Här kan du anmäla dig till Sommarkonfa på Solliden sommaren 2021.

På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat.