Foto: Ulla-Carin ekblom

Sommarkonfa på Solliden

Född 2008? Upptagen med plugg och aktiviteter under terminerna? Då kan Sommarkonfa vara något för dig. Ta chansen att fundera över meningen med livet ihop med andra ungdomar sommaren 2023, på Sollidens kursgård!

Upplägg

För dig som är med i gruppen Sommarkonfa på Solliden, består konfirmandtiden av ett 12 dagar långt läger på Sollidens kursgård utanför Örebro. Det kommer bli ett minne för livet.

Finns det en Gud? Varför är vi här? Vart är jag på väg? Under lägret kan du utforska livets stora frågor i en rolig och trygg miljö. Kom som du är.

På Solliden brukar vi hänga, bada, ha roliga aktiviteter och äta riktigt god mat. Förutom våra vuxna ledare, finns även unga ledare som själva gått konfa på Solliden.

Sjön Lången syns i bakgrunden av en vit paviljong.
Solliden ligger 13 km norr om Örebro, vid sjön Lången. Foto: Ulla-Carin Ekblom

Plats: Sollidens kursgård, 13 km norr om Örebro
Kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri
Antal platser: 20
Sista anmälningsdag: 10 juni 2023

Träffar 2023

• Konfirmationsläger på Solliden 15–27/6 2023
  • Gudstjänster i Sörbykyrkan 10/9, 17/9 och 24/9  2023
  • Konfirmationsgudstjänst i Sörbykyrkan 1/10 2023

Vi har inga träffar innan sommarlägret. Däremot vill vi att du besöker fem olika gudstjänster, som du tycker till om i en bok som du får av oss. Boken har tio blad med korta enkla frågor. Boken tar du också med till sommarlägret där vi diskuterar dina/varandras upplevelser under gudstjänstbesöken.

Har du frågor kontakta: Sylvester Liyanage, präst, tfn 073-822 78 71 eller e-post sylvester@sorbykyrkan.nu

Sommarkonfa är fullsatt

Vår populära Sommarkonfa på Solliden är nu fullsatt, men det går fortfarande bra att lämna en intresseanmälan. Du hamnar då i kö.
Vi vet att saker och ting kan ändra sig, och om det kommer avanmälningar till Sommarkonfa 2023 hör vi av oss till de personer som lämnat en intresseanmälan och därmed står i kön. OBS: en köplats är alltså inte någon garanti för en plats i gruppen.

Lämna intresseanmälan här!

Vilken konfatyp är du?

Skrattglad, pratig, lugn, busig, sprallig, sportgalen, musikintresserad... Det finns ingen "mall" som du måste passa in i för att börja i en konfagrupp. Träffa några av våra konfirmander i Örebro från 2020–2022 och kolla vad de tänkte innan – och hur det blev. Konfirmation är inte som du tror.