Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Sommarkonfa på Solliden

Född 2004 och sugen på att konfirmera dig under ett sommarläger sommaren 2019? Då kan den här gruppen vara något för dig. Huvuddelen av konfatiden består av ett två veckor långt läger på Sollidens kursgård utanför Örebro. Välkommen!

Upplägg

För dig som är med i gruppen Sommarkonfa på Solliden, består huvuddelen av konfirmandtiden av ett ca två veckor långt läger på Sollidens kursgård utanför Örebro – ett minne för livet.

På konfirmandlägret jobbar vi tillsammans med några av livets viktigaste frågor som tro, kärlek, rättvisa, solidaritet, empati – samtal om vad det kan innebära att vara människa.

Sjön Lången syns i bakgrunden av en vit paviljong.
Solliden ligger 13 km norr om Örebro, vid sjön Lången. Bild: Ulla-Carin Ekblom

Att det dessutom blir ett par sköna, roliga och innehållsrika sommarveckor med sol, bad, sport och massa bra aktiviteter, det får du på köpet. Vid sidan av våra vuxna ledare finns även unga ledare, som själva gått lägerkonfirmation, med på Solliden.

Plats: Sollidens kursgård, 13 km norr om Örebro
Kostnad:
Nej, gruppen är kostnadsfri.
Sista anmälningsdag: 11/2 2019.

Träffar 2019

• Konfirmationslägret sommaren 2019 inleds på Solliden 19 juli–2 augusti och avslutas med fyra dagar på Sandvikengården i Värmland 2–5 augusti.
  • Gudstjänster i Sörbykyrkan 8 september och 29 september.
  • Konfirmationsgudstjänst i Sörbykyrkan 13 oktober

Vi har inga förträffar innan sommarlägret. Däremot vill vi att du besöker tio olika gudstjänster, som du tycker till om i en bok som du får av oss. Boken har tio blad med korta enkla frågor. Boken tar du också med till sommarlägret där vi diskuterar dina/varandras upplevelser under gudstjänstbesöken.

Har du frågor kontakta: Emanuel Gillberg, präst, tfn 076-2397139 eller e-post emanuel@sorbykyrkan.nu

Anmälan till Sommarkonfa på Solliden 2018/2019.

På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat.

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook

Församlingens kyrkor: