Mamma med barn

Kyrkråttan – öppen förskola i Nikolai, stängt terminen ut

På grund av restriktionerna för Örebro län så har Kyrkråttan (öppna förskolan) i Nikolai stängt resterande del av höstterminen. Varmt välkommen att fika på café Nikolai som håller öppet ordinarietider.

Denna information är det som gäller när Kyrkråttan kan hålla öppet som vanligt. Vi hoppas att snart kunna öppna verksamheten igen under vårterminen 2021.

Kyrkråttan Lekcafé är en öppen verksamhet för barn och deras vuxna på Café Nikolai. Det finns ett stort lekrum där barn och vuxna kan leka och träffas. På Café Nikolai kan man köpa fika, matpajer, pannkakor, smörgåsar m.m. Det finns också mikrovågsugn om man vill ta med sig egen mat/fika.

Välkommen!

Sångstund på Café Kyrkråttan:

Varje dag det är öppet är det vanligtvis sångstund dessa tider: måndag, tisdag och torsdag kl. 14.00, fredag kl. 11.00. För aktuella tider just den här veckan gå gärna med i Facebook-gruppen ”Barn i Nikolai församling”.

Ordinarie öppettider Café Nikolai:

• Måndag, tisdag och torsdag kl. 12-16
  • Onsdag stängt
  • Fredag kl. 10-14

Vill du veta mer?

Madelen Straubhaar

Pedagog, Nikolai församling, Örebro pastorat

Barnverksamhet i Nikolai

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: