Mamma med barn

Kyrkråttan – öppen förskola i Nikolai

Här kan du läsa mer om vad som finns för barnen i sommar i Nikolai. S:t Nicolai kyrka och Café Nikolai håller öppet hela sommaren!

Öppna förskolan (Kyrkråttan) är fortsatt stängd då verksamheten har svårt att garantera avstånd mellan deltagarna. Det går bra att komma med sitt barn och fika på Café Nikolai men lekrummet kommer att hållas stängt. Leksaker kommer att finnas från den 14/6 och hela sommaren i Prästgårdens trädgård.

Café Nikolai har sommaröppet från den 14 juni till den 27 augusti måndag–fredag kl. 12–16. Hembakat fikabröd, pajer, pannkakor, glass m.m. Caféet kommer under sommaren ha platser både inomhus och på uteserveringen. Vi ber er att hålla avstånd, respektera anslagen om antal personer i varje rum och vid varje bord samt den möblering som är.

Lär mer här om vad som finns för barnen i sommar i Nikolai.

Vad är Kyrkråttan?

Kyrkråttan Lekcafé är en öppen verksamhet för barn och deras vuxna på Café Nikolai. Det finns ett stort lekrum där barn och vuxna kan leka och träffas. På Café Nikolai kan man köpa fika, matpajer, pannkakor, smörgåsar m.m. Det finns också mikrovågsugn om man vill ta med sig egen mat/fika.

Vill du veta mer?

Madelen Straubhaar

Pedagog, Nikolai församling, Örebro pastorat

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: