Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Gudstjänster i Adolfsberg

Söndagar kl. 10 = Gudstjänst i Adolfsbergs kyrka Kyrk-kaffe serveras efteråt Obs: Sön 20/1 är Gudstjänsten kl 10.30 och i Korskyrkan (Mosåsvägen 28). Alltså ingen Gudstjänst i Adolfsbergs kyrka den dagen.

Välkommen att fira gudstjänst i Adolfsbergs kyrka! Gudstjänsten är en växtplats för varje människa. Vi träffas tillsammans för att tyda liv och mening.

Vanligtvis firar vi Högmässa kl 10.00 på söndagar, några gånger per termin firar vi Musikgudstjänst kl 18.00.

Efter gudstjänsterna inbjuder vi alltid till kyrkkaffe och trevlig samvaro.

Veckomässa onsdagar kl 08.00 udda veckor.

Välkommen!

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127
702 30 Örebro.

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Församlingens kyrka: