Gudstjänst i Adolfsbergs kyrka

Välkommen att fira gudstjänst med oss! Vi firar våra gudstjänster här i Adolfsbergs kyrka, söndagar kl. 10.00. Du kan även läsa om våra gudstjänster i sommar. Vi sänder även digitalt via vår Facebook-sida.

Fira gudstjänst med oss i Adolfsbergs kyrka

Gudstjänster

Glada nyheter! Äntligen kan vi börja att öppna upp lite lätt inför sommaren. Från och med söndagen 6 juni kommer vi kunna fira gudstjänst tillsammans med upp till 45 sittande personer inomhus. Varje sittplats inne i kyrkan är markerad med en ängel, dvs en person per bänk. Kommer man i sällskap får man sitta max fyra personer med två meter mellan varje sällskap.

För att medverka digitalt, gå in på vår Facebooksida.
Du behöver inte ha ett Facebook-konto för att se våra gudstjänster.

Gudstjänster i sommar

Juni
Söndagarna i juni (6 juni – 27 juni) firar vi gudstjänst inomhus kl. 10.00 med 45 hänvisade platser. Vi fortsätter att livesända våra gudstjänster under juni månad på församlingens Facebooksida.

Juli
Under söndagarna i juli samt första söndagen i augusti kommer vi fira gudstjänst utomhus kl. 15.00 på olika platser.

• OBS! 4 juli är konfirmationsgudstjänst då vi främst välkomnar konfirmanderna och deras anhöriga.

• 11 juli Pilgrimsgudstjänst

Vi samlas vid flaggstången uppe vid kyrkan och går till och i Sommarroskogen.

• 18 juli gudstjänst vid Hagtorp, hembygdsgården i Adolfsberg.

Vi firar tillsammans med Hembygdsföreningen.

• 25 juli firar vi ute vid vår pergola

• 1 augusti firar vi ute vid vår pergola

Gudstjänsterna under den här perioden kommer inte att livesändas på församlingens Facebooksida.

Augusti
Från och med söndagen 8 augusti och framåt firar vi som vanligt gudstjänst kl. 10.00 inomhus och planerar åter igen livesända på vår Facebooksida.

Trots lättade restriktioner ber vi er tänka på att:

• tvätta och sprita händerna

• hålla avstånd

• inte stå och prata i klungor

• ta plats vid ängel-markerad bänk inne i kyrkan

• gärna använda munskydd.

Vi kommer att uppdatera under sommaren om eventuella förändringar i restriktionerna.

Varmt välkomna!

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16. Lunchstängt 12-13).

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Bussförbindelser med stadsbuss: Linje 4 går till Adolfsbergs kyrka (Glomman). Sök din resa här

Församlingens kyrka:

Adolfsbergs kyrka