Händer

SKUNK, ungdomsgrupp i Nikolai

Vad händer efter konfirmationen? Vart tar man vägen då? Får jag vara med även fast jag inte är konfirmerad? Självklart får du vara med! SKUNK - Svenska kyrkans unga i Nikolai församling, Örebro, vill erbjuda dig som är ung en mötesplats för att umgås med andra och fundera över livet.

En plats för dig som är mellan 15 - 20 år som gillar kompisar, fika, prata, skapa och bara vara, en plats där du får dela dina tankar och din tid med andra. Vi träffas varje torsdag klockan 18.15 - 21.00 i Nikolai Prästgård.

Hur träffas vi just nu?

Just nu kan det se lite olika ut från gång till gång hur vi träffas beroende på vilka restriktioner som finns. Ledarna skickar ut en inbjudan inför varje träff med vad som gäller den gången. Får du ingen inbjudan? Kontakta Emma Ronquist - se kontaktuppgifter nedan.

Kvällen ser ut så här

• 18.15 Gemensam andakt
  • 18.30 Fika
  • ca 18.45 Kvällens program
  • 21.00 Hejdå!

SKUNK i Nikolai finns på instagram @skunknikolaiorebro, kolla där vad som är på gång!

Vill du veta mer?

Emma Ronquist

Församlingsassisstent, Nikolai församling, Örebro pastorat

Johanna Södergren

Komminister, Präst, Nikolai församling, Örebro pastorat

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: