Tidningen "Örebro - Mitt i livet"

Fyra gånger per år delas tidningen "Örebro – Mitt i livet" ut till cirka 60 000 hushåll. Tidningen nominerades under 2019 till Publishingpriset i kategorin medborgartidningar för andra året i rad!

”Örebro – Mitt i livet” lyfter tros- och livsåskådningsfrågor ur ett lokalt perspektiv och på ett brett plan.Tidningen vänder sig till den breda allmänheten, utgår från läsarens horisont och skriver i en ton präglad av tolerans och öppenhet.

”Örebro – Mitt i livet” ska överraska, ge nya infallsvinklar och utmana läsaren, inte minst vad gäller synen på Svenska kyrkan. Tidningen distribueras till samtliga hushåll inom Örebro pastorat och delas ut lagom till påsk, sommar, höst och jul.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Bättre tillsammans - läs mer i nya numret av "Örebro - Mitt i livet"

Publicerad:

Runt hörnet väntar sommaren och nu har nästa nummer av "Örebro - Mitt i livet" kommit - fullt av intressant läsning som passar inför sommaren. Du kan läsa den både som pappersmagasin och digitalt.

En hel tidning full med hopp & handling

Publicerad:

Den 24 mars landar årets första nummer av "Örebro – Mitt i livet" i brevlådorna i Örebro pastorat. Du kan också läsa tidningen digitalt på webben.

"Glädjespridare" – kolla in vinterns nummer av "Örebro – Mitt i livet"

Publicerad:

Att sprida glädje på olika sätt – det är temat för årets sista nummer av tidningen "Örebro – Mitt i livet". Du möter den sjungande läkaren Pär, kan läsa om varför tomtarna joggar för Örebro Stadsmission och hur kyrkan finns för alla även denna jul.

Nya steg – här är julnumret av vår tidning

Publicerad:

Möt Fredrik Karlsson, direktor för Örebro Stadsmission. Dessutom: Gå för själen – och må bättre! Har du koll på julens kändisar? Det, och mycket mer, hittar du i tidningen. Den 27 november utkommer julnumret av ”Örebro – Mitt i livet”.

Redaktion och kontakt

Vi som arbetar med detta nummer av tidningen "Örebro – Mitt i livet" är Cecilia Andersson, Andreas Axinge, Therese Blixt, Cathrine Gustavsson, Agneta Larsson, Helena Larsson, Johanna Sjölin och Eva von Walter.

Du når oss på telefon 019-15 45 19 eller e-post orebro.mittilivet@svenskakyrkan.se. Du kan också skicka e-post direkt till cathrine.gustavsson@svenskakyrkan.se

"Örebro – Mitt i livet" ges ut av Svenska kyrkan i Örebro och distribueras fyra gånger per år till samtliga hushåll inom Örebro pastorat.