Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Edsberg och Mosjö-Täby är två församlingar i sydvästra delarna av Örebro pastorat. Här finns levande landsbygd, medeltida kyrkor och engagerade församlingsbor som ger plats för gudsmöten i vardag och fest. Välkommen in!

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar fortsätter att fira gudstjänst varje vecka, men just nu enbart i digital form. Här hittar du gudstjänster från de två senaste söndagarna. Varmt välkommen att vara med!

Digital gudstjänst från Edsbergs och Mosjö Täby församlingar

Barnverksamheten är delvis pausad tills vidare på grund av pågående pandemi. Songstars och Taket lyfter har dock startat. Gå in här för mer information.

Barn, Edsberg och Mosjö-Täby

På grund av läget kring smittan och Covid19 i länet, pausar vi ungdomsgruppen i Mosjö fram till första veckan i maj.

Paus för ungdomsgrupp i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Att ta hand om sig själv och det som finns omkring oss. Du får lära dig mer om kyrkan, kristen tro, rättvisa och hållbarhet. Vi träffas i Mosjö församlingshem en kväll i veckan. På våren gör vi en tågluff genom Sverige. Häng med, vi drar igång hösten 2021!

Må bra-konfa

Behöver du samtalsstöd? Här kan du läsa om den hjälp du kan få i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar. Välkommen!

Diakoni, Edsberg och Mosjö-Täby

Svenska kyrkans individ- och familjerådgivning i Örebro erbjuder samtalsbehandling med familjer, par och enskilda med fokus på relationer.

Svenska kyrkans individ- och familjerådgivning

Mitt på en rödfärgad äng står ett stort träd fullt av röda blommor. Trädets krona är hjärtformad.

Förändrad verksamhet i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

På grund av pandemin har vi fått ställa om eller pausat verksamheter tills vidare. Vi uppdaterar informationen här efter hand när något ändras och vi får nya direktiv.

Med anledning av skärpta nationella föreskrifter och råd, fortsätter Svenska kyrkan Örebro pastorat att trycka på pausknappen för en rad verksamheter. Vi har också anpassat oss efter regeringens beslut om åtta personers-gränsen.

Skärpta nationella råd och max åtta personer: så agerar Svenska kyrkan i Örebro

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar