Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Edsberg och Mosjö-Täby är två församlingar i sydvästra delarna av Örebro pastorat. Här finns levande landsbygd, medeltida kyrkor och engagerade församlingsbor som ger plats för gudsmöten i vardag och fest. Välkommen in!

Att ta hand om sig själv och det som finns omkring oss. Att lära sig mer om kyrkan, kristen tro, rättvisa och hållbarhet. Må bra-konfa i Mosjö församlingshem en helg i månaden med  tågluff genom Sverige. Häng med!

Må bra-konfa

Att ta hand om sig själv och det som finns omkring oss. Att lära sig mer om kyrkan, kristen tro, rättvisa och hållbarhet. Må bra-konfa i Mosjö församlingshem en helg i månaden med tågluff genom Sverige. Häng med!

Från 13 år och uppåt. Ungdomsgrupperna SKUMT och HAKET tillsammans, nystart i höst.

SKUMT OCH HAKET

En gudstjänst för alla åldrar.

Gudstjänst med små och stora i Edsbergs och Mosjö-Täby församling

En gudstjänst för alla åldrar.

Vår barnverksamhet hösten 2020.

Barn, Edsberg och Mosjö-Täby

Vår barnverksamhet hösten 2020. Klicka här för att se vilka grupper vi har att erbjuda. Vi ser fram emot en fin höst!

Körverksamheten blir lite annorlunda hösten 2020 men det finns möjlighet att vara delaktig med sång på olika sätt i våra församlingar. Titta in här!

Körer, Edsberg och Mosjö-Täby

Mitt på en rödfärgad äng står ett stort träd fullt av röda blommor. Trädets krona är hjärtformad.

Förändrad verksamhet i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Krisledningsgruppen i Örebro pastorat har beslutat att ställa in den verksamhet vars deltagare framför allt finns inom gruppen 70+. Samtidigt fortsätter vi att erbjuda verksamhet för våra barn och unga tills vidare. Läs mer om grupperna och om hur vi resonerar.

Här kan du läsa om Svenska kyrkans insatser i Örebro, bl.a. vad vi gör för sjukhuspersonal och patienter vid USÖ, för äldre och isolerade och hur kyrkan kan hjälpa dig som känner oro, är ledsen eller ensam.

Coronaviruset: Så finns kyrkan för dig

Svenska kyrkan Örebro pastorat förändrar gudstjänstfirandet med anledning av det nya coronaviruset. Vi har också vidtagit en rad andra åtgärder för att minska risken för smittspridning. Här kan du läsa mer om hur vi agerar i det läge som råder nu.

Örebro pastorat om coronaviruset

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar