Skapa, pyssla, scout

Här hittar du ett brett utbud – från innebandyklubb till skaparverkstad, scouter, drama och lekar. Kika gärna runt bland våra barngrupper i Örebro!

Barnens kyrkklubb i S:t Mikaels kyrka

Gå med i församlingens brevklubb! Den är för barn mellan 4-6 år och kommer alldeles gratis hem till din brevlåda. Enkelt och roligt!

Suomenkielinen lapsi- ja perhetoiminta/Finskspråkig barn- och familjeverksamhet

Ruotsin kirkon suomenkielinen lapsi- ja perhetoiminta Örebrossa/Svenska kyrkans finskspråkig barn- och familjeverksamhet i Örebro

Kreanesserna i Längbro

Vi kombinerar våra tidigare barngrupper Skaparverkstaden och barnkören för att ge möjlighet till en mer kreativ verksamhet där barnen får större utrymme till sin kreativitet.Vi erbjuder drop-in fika från kl.16.00 därefter startar vi kl. 16.30 med samling.

Torstaitreffit/Torsdagsträffarna

Ruotsin kirkon suomenkielisen työn torstaitreffit Örebrossa/Svenska kyrkans finskspråkig verksamhetens torsdagsträffarna i Örebro