Foto: bigfoto.com

Någon att prata med... i Olaus Petri församling

Kostnadsfria samtal med präster och diakoner i Örebro Olaus Petri församling.

Ibland händer det saker i våra liv som gör att vi behöver någon att tala med. Ibland dyker det upp tankar om livets mening och mål. Detta är mänskligt och naturligt.

Du är då välkommen att vända dig till oss med dina tankar och frågor. Vi som står till din tjänst är diakoner och präster i Olaus Petri församling. Samtalen sker under tystnadsplikt och är kostnadsfria.

Du är välkommen att ringa eller skriva och bestämma tid med någon av oss.

En manlig präst pratar i mobiltelefon.

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Diakoni i Olaus Petri

Vi vill finnas till för dig som på olika sätt behöver stöd i din livssituation. Det kan ske på olika sätt, enskilt eller tillsammans med andra.

Olaus Petri församling

– kyrkan på norr i Örebro!

Församlingens förbön

Vill du att vi skall be för dig eller någon annan? Det gör vi gärna.  Genom att fylla i formuläret nedan får vi din önskan om förbön. Av respekt för den personliga integriteten kommer vi inte att nämna namnet på den person som förbönen gäller.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Olaus Petri församling

Församlingsexpedition:
Olaus Petri kyrkogata 4, 703 64 Örebro
Telefon- och öppettider: mån, tis, tors, fre kl. 9–15, ons kl 10.30–15, lunchstängt 12–13.
telefonnummer: 019-15 46 61 eller 019-15 45 00 (vx.)
E-post:
olauspetri.forsamling@svenskakyrkan.se

Olaus Petri församlingshem
Sofiagatan 2 A–D

För bokningar mm. ring informationsservice
tfn. 019-15 45 00.

Kontaktlista med alla medarbetare i Olaus Petri församling

Olaus Petri kyrka
Storgatan 40, Örebro
Kyrkan är öppen tis, ons, fre kl. 10–15, tors kl. 10–18 samt under helgerna i samband med gudstjänst

Mässa:
Söndag kl 10 Högmässa.
Onsdag kl. 7.30, torsdag kl. 18.
Morgonbön:
Vardagar utom onsdag kl. 8.

Plan över kyrkan (pdf)

I Olaus Petri församling bor drygt 25.600 personer (dec -21). Den är belägen i norra Örebros centralare delar. Församlingen ligger inom Örebro kontrakt och Strängnäs stift i Svenska kyrkan.

Läs mer om Olaus Petri församling