Barnkör i Adolfsbergs kyrka

Här finns 3 olika körer för sångglada barn från 5 år och uppåt samt "Sångstund" för de allra minsta och deras föräldrar!

Barnkörer

Tycker du om att sjunga? Hos oss finns tre olika körer för barn i olika åldrar.

Caisakören, för barn som går i årskurs 3 och uppåt. Vi träffas på tisdagar 16.00–16.45.

Selmakören, för barn 5-6 år. Vi träffas på tisdagar kl 17.15–17.45.

Foto: Johannes Frandsen

Jacobinakören, för barn som går i årskurs 1 och 2. Vi träffas på torsdagar 17.15–17.45.

Gemensamt för körerna är fokuset på att ta tillvara barnens sångglädje och att främja en naturlig röstutveckling. Vi sjunger allt från popiga låtar till klassisk musik. Tillsammans med musik, sång och dans får barnen uttrycka sin sångglädje.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser. Är du intresserad eller om du har några övriga funderingar eller frågor kontakta vår körledare Titti Ångman på tel 019 154 785 eller mejla

Terminsavslutning vecka 21!

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16. Lunchstängt 12-13).

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Bussförbindelser med stadsbuss: Linje 4 går till Adolfsbergs kyrka (Glomman). Sök din resa här

Församlingens kyrka:

Adolfsbergs kyrka