Caféer och träffar i Almby församling

Välkommen att mötas och träffas i Almby församling: Café Alma på torsdagar i Almby och Öppet hus på tisdagar i Den gode herdens kapell.

I Almby församling finns varje vecka flera mötesplatser i  församlingshemmen för dig som vill sitta ner och prata med andra och kanske dricka en kopp kaffe med fikabröd. Det är ingen anmälan, alla är välkomna!

Öppet hus, tisdagar kl 10-12 i Den gode herdens kapell, Brickebackens centrum. Under hösten 2020 är vi ibland i Föreningen Trädets lokaler eftersom dessa är större så att vi lättare kan hålla gott avstånd till varandra.

Café Alma, kanske inleder vi med tipspromenad. Torsdagar kl 14-15.30 i Almby församlingshem, Almbyvägen 4.

Kyrkkaffe på söndagar, i samband med gudstjänsterna.

Välkommen!

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook