Caféer och träffar i Almby församling

Obs! Dessa träffar är inställda under våren! Välkommen att mötas och träffas i Almby församling: Café Alma på torsdagar i Almby, Öppet hus på tisdagar och Öppen kyrka för alla åldrar på torsdagar i Den gode herdens kapell.

I Almby församling finns varje vecka flera mötesplatser i  församlingshemmen för dig som vill sitta ner och prata med andra och kanske dricka en kopp kaffe med fikabröd. Det är ingen anmälan, alla är välkomna!

Öppet hus, tisdagar kl 10-12 i Den gode herdens kapell, Brickebackens centrum.

Öppen kyrka för alla åldrar, startar v 9 på torsdagar kl 9-12 i Den gode herdens kapell, Brickebackens centrum.

Café Alma, torsdagar kl 14-15.30 i Almby församlingshem, Almbyvägen 4. Vissa gånger program med inbjuden gäst.

Kyrkkaffe på söndagar, i samband med gudstjänst i Almby kyrka kl 10 eller i Den gode herdens kapell kl 16.

Välkommen!

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook