Göteborgs stift

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon: +46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Göteborgs stift

Välkommen till Göteborgs stift, ett område som sträcker sig från Hallandsåsen till norska gränsen. Stiftets uppgift är att stödja församlingarna i vårt gemensamma uppdrag att förmedla evangeliet till alla människor.

Vi söker nu en fastighetsingenjör som vill ta sig an Svenska kyrkans spännande fastighetsbestånd i samarbete med fastighetsansvariga och annan personal ute i församlingar och pastorat och stötta vår organisation till en aktiv förvaltning. Ansökan senast 3 december 2017.

Fastighetsingenjör

En luthersk sång till livet, baserad på en fantasi om

Luther och Käthe, en kammaropera

En luthersk sång till livet, baserad på en fantasi om relationer, makt och kön för femhundra år sedan. Tonsatt av Mikael Fridén till text av Katarina A Karlsson. Urpremiär 11 november 2017 18:00, S:t Johanneskyrkan i Göteborg

Göteborgs stift och Arbetsförmedlingen har i september 2017 tecknat avsiktsförklaring om samverkan på regional nivå!

Samarbete med Arbetsförmedlingen

Göteborgs stift i media