Göteborgs stift

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon: +46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Göteborgs stift

Välkommen till Göteborgs stift, ett område som sträcker sig från Hallandsåsen till norska gränsen. Stiftets uppgift är att stödja församlingarna i vårt gemensamma uppdrag att förmedla evangeliet till alla människor.

Ingen har rätt att utnyttja dig för att tillfredsställa sina egna behov. Om du har blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp i en kyrklig miljö kan du få stöd av våra kontaktpersoner.

Om sexuella övergrepp

Göteborgs stift i media