Göteborgs stift

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon: +46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Pressrum

Journalister och andra intresserade kan här ta del av bland annat de pressmeddelanden som skickas från stiftskansliet.

statistik

Nästan 6,4 miljoner människor, vilket motsvarar 65,9 procent av Sveriges befolkning, tillhör Svenska kyrkan.Här hittar du statistik om Svenska kyrkan, exempelvis aktuell medlemsstatistik.

pressbilder

Pressbilder fria för publicering hittar du i Svenska kyrkans bildarkiv IKON..

Det krävs ingen inloggning till pressarkivet, klicka bara på OK och välj Pressarkiv under Arkiv i menyn. Skriver du sedan "Göteborgs stift" i sökfältet hittar du våra bilder. Bilder i pressarkivet får användas för att informera om Svenska kyrkans verksamhet. Fotografens namn ska anges vid publicering.

Torgny Lindén

Göteborgs stift