Other languages with Google Translate

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon: +46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Pressrum

Journalister och andra intresserade kan här ta del av bland annat de pressmeddelanden som skickas från stiftskansliet.

statistik

Ungefär 6 miljoner människor, vilket motsvarar 60 procent av Sveriges befolkning, tillhör Svenska kyrkan.Här hittar du statistik om Svenska kyrkan, exempelvis aktuell medlemsstatistik.

pressbilder

Pressbilder fria för publicering hittar du i Svenska kyrkans bildarkiv IKON..

Det krävs ingen inloggning till pressarkivet, klicka bara på OK och välj Pressarkiv under Arkiv i menyn. Skriver du sedan "Göteborgs stift" i sökfältet hittar du våra bilder. Bilder i pressarkivet får användas för att informera om Svenska kyrkans verksamhet. Fotografens namn ska anges vid publicering.

Torgny Lindén

Göteborgs stift