Other languages with Google Translate

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon:+46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Pressbilder

Här hittar du pressbilder på biskop Susanne Rappmann för nedladdning och användning i media, församlingsblad, webb etc då biskop Susanne omskrivs.

Användning

Pressbilderna på biskop Susanne Rappmann får fritt användas i sammanhang då hon omskrivs i media eller då församlingar intervjuar, informerar om, bjuder in till sammanhang där biskop Susanne medverkar.

Upphovsrätt

Fotograf Kristin Lidell äger upphovsrätten till bilderna. Fotografens namn ska uppges (då det layoutmässigt är möjligt) vid publicering. Göteborgs stift äger rätten till användningen av bilderna (se ovan).

Torgny Lindén, pressekreterare, 0706-33 12 87

SVENSKA KYRKANS NATIONELLA PRESSJOUR

Svenska kyrkans nationella pressjour nås på telefon 018-16 94 75, måndag-fredag klockan 16.30-08.00 samt dygnet runt på helger.