Göteborgs stift kultursamverkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Göteborgs stift kultursamverkan

En utställning om ikonmålare Erland Forsberg 28 aug - 13 nov 2016 samt en föredragsserie varje söndag i oktober, se program nedan.

Vernissage 28 aug kl. 12.30 Fönster mot himlen i Göteborgs Domkyrka

Arrangera författarsamtal

En kurs i arrangörskunskap och samtalsledarteknik 21-22 september 2016

Scenprogram Se människan 2016

Årets scenprogram med många intressanta gäster ingår i entrébiljetten. Se människan-scenen bjuder i år på ett 70-tal möten med svenska och internationella författare. Bland dem finns Karen Armstrong, Sofi Oksanen, Ola Larsmo, Elisabeth Åsbrink, Nina Björk, Kristian Lundberg, Liv Strömqvist, Joris Luyendijk, Elsie Johansson och många fler. Hela programmet finner du nedan.

Seminarieprogram 2016

Nu är seminarieprogrammet inför årets bokmässa klart. Bland gästerna finns artisten och författaren Patti Smith, den brittiska religionshistorikern Karen Armstrong, tidigare FN-anställde Anders Kompass och Pierre Schori. Se programmet nedan.

Nyutkommen bok om Kultursamverkans arbete. Tips och råd för alla som är intresserade av egna temamässor, fotoutställningar, författarsamtal, filmsamtal osv.

Boken om Kultursamverkan

Förbeställ entré- och seminariebiljetter till årets Bokmässa 22-25 september

Biljetter till Bokmässan 2016 för anställda och ideella

Förbeställ entré- och seminariebiljetter till årets Bokmässa 22-25 september

i Göteborg 8-11 september 2016.

Nordiskt Kyrkomusiksymposium

i Göteborg 8-11 september 2016.

Karen Armstrong utmanar i sin senaste bok uppfattningen att religion är orsaken bakom många av världens svåra konflikter. I höst kommer den ansedda brittiska religionshistorikern till Bokmässan och Svenska kyrkans scen Se människan.

Brittiska religionshistorikern Karen Armstrong till Se människan på Bokmässan i höst.

Samtliga nedanstående utställningar finns för utlåning.

Utställningar

Samtliga nedanstående utställningar finns för utlåning.

Behöver Du inspiration eller hjälp med en temamässa? Här finns material att ta del av!

Temamässor

Länkar till våra samarbetspartners. Obs! öppnas i samma fönster.