Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift

Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Senaste nytt från Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift

Anmäl dig till höstens verksamheter!

Vi har redan öppnat anmälan till flera av höstens läger och arrangemang! Varför inte redan nu säkra din plats på Bibelskolan, Gnistan eller Utbildningar för unga.

Kom med på Dagkampen!

Dagkampen är en lagtävling med roliga, spännande uppdrag för barn i åldrarna 6-13 år med samarbete i fokus. Ett friluftsarrangemang där vi ses för en vandring med kluriga uppgifter att lösa längs vägen. Lör 2 sep 2023 10.30, Halmstad.

Nyheter från DÅM 2023

15-16 april hölls Distriktsårsmöte för Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs distrikt. 21 ombud deltog på Strandgården i Harplinge-Steninge församling utanför Halmstad. Många beslut fattades och en ny styrelse valdes.

Åk till De Ungas Kyrkomöte

De Ungas Kyrkomöte är mötesplatsen där Svenska Kyrkans Unga påverkar Svenska kyrkan, på allvar! Under två intensiva dagar samlas vi och diskuterar flera motioner från Svenska kyrkans högsta beslutande organ, kyrkomötet, och formulerar ett svar till varje motion. 30 sep-1 okt 2023, Uppsala.

Dela lika under samma himmel

* 110 kronor räcker till exempel till en matkasse för en familj på Filippinerna i en vecka.

Läs mer och ge en gåva

Här kan du bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Bli medlem!

Är du registeransvarig i lokalavdelningen?

Logga in på baksidan av Medlemssidorna här

Information om oss och vår verksamhet

Arrangemang

Här hittar du mer information om våra arrangemang; utbildningar och mötesplatser av olika slag.

Medlem

Svenska Kyrkans Unga har cirka 13 500 medlemmar i hela Sverige. Medlemmarna är grundbulten i Svenska Kyrkans Unga, utan er finns inte organisationen. Tillsammans är vi många!

Lokalavdelningar

Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en lokalavdelning i Svenska Kyrkans Unga.

Nyhetsbrevet Informatören

Prenumerera på vårt nyhetsbrev du också! Det kommer en gång i månaden och innehåller massa bra information och annat roligt.