Other languages with Google Translate

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon: +46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Stiftsfullmäktige

Högsta beslutande organ i stiftet är stiftsfullmäktige, som väljs direkt av kyrkans medlemmar vid kyrkoval för fyraåriga mandatperioder.

Stiftsfullmäktige beslutar i principiella och övergripande ärenden av stor betydelse för stiftets verksamhet. Ledamöterna väljs direkt av kyrkans medlemmar vid kyrkoval för fyraåriga mandatperioder.

Stiftsfullmäktige fastställer mål och riktlinjer för stiftets verksamhet, budget, kyrkoavgift och årsredovisningens resultat och balansräkning samt beslutar om ansvarsfrihet för stiftsstyrelsens ledamöter. De sammanträder minst två gånger per år och består av 81 ledamöter samt ersättare.

Sammanträden 2018

11 oktober (utbildningsdag)

Sammanträden 2019

Ledamöter 2018-2021