Foto: Ikon

Sommarkyrkor i Göteborgs stift

Många kyrkor är öppna under sommaren. Kom in, tänd ett ljus, be en bön, var med på en gudstjänst eller konsert. Med hjälp av appen Kyrkguiden kan du enkelt ta reda på när kyrkorna är öppna och när det finns evenemang att delta i.

Kyrkan är alltid nära!

Sök via kartan eller kyrkans namn. I appen Kyrkguiden kommer kyrkorna i din närhet fram och där finner du utöver öppettider även församlingarnas kalendrar. Du kan skapa en egen kalender med gudstjänster eller konserter du vill gå på och få en påminnelse så att du inte missar något. 

Kyrkor i hela landet

I Kyrkguiden finner du öppna kyrkor var du än är i Sverige. Du kan också söka efter en specifik kyrka på sidan Hitta kyrkor och platser

Hämta Kyrkguiden i App Store, eller i Google Play

Har ni en sommarkyrka?

Varje år lyfter vi tillsammans fram våra sommaröppna kyrkor och Svenska kyrkan som besöksmål. Gör just er kyrka synlig på webben och i appen Kyrkguiden .

Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandringar i Göteborgs stift

Att vandra i en lagom lunk, hinna med att se och uppleva utmed vägen, att tänka en tanke till slut. Att få möjlighet att tala men även kunna gå tillsammans i tystnad. Pilgrimsvandringen är välgörande för både kropp och själ.