Foto: Gettyimages

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter! Prenumerera på Göteborgs stifts nyhetsbrev och få kurser, evenemang och senaste nytt direkt i din e-post.

Stiftsnytt

Nyhetsbrevet kommer ut varje tisdag och innehåller information om de senaste nyheterna, kurserna och arrangemangen i stiftets regi. Få inspiration, tips och andra nyheter som berör dig som ideell, förtroendevald eller anställd församlingsmedarbetare direkt till din e-post. Nyhetsbrevet går till dig som är registrerad som anställd i någon av Göteborgs stifts församlingar eller pastorat i databasen Kyrksam. Du är självklart välkommen att prenumerera oavsett roll och gör det genom att anmäla dig via länken nedan. Du kan avsluta din prenumeration när du vill. ​

Prenumerera på Stiftsnytt 

Nyhetsbrevet Kommunikatören

Nyhetsbrevet "Kommunikatören" kommer ut ett par gånger om året och innehåller inspiration och omvärldsbevakning för dig som jobbar med kommunikation. Nyhetsbrevet går till dig med yrkestiteln informatör eller informationsassistent i databasen Kyrksam, men även du med en annan yrkesroll är självklart välkommen att prenumerera. 

Prenumerera på Kommunikatören​

Nyhetsbrevet Informatören

Nyhetsbrev från Svenska Kyrkans Unga som
kommer ut en gång per månad och innehåller nyheter och inspiration riktat till barn och unga.

Prenumerera på Informatören

Nyhetsbrev till förtroendevalda

Ett nyhetsbrev speciellt till dig som förtroendevalda skickas ut en gång per halvår. Här hittar du aktuella saker som kan vara bra att tänka på för dig som förtroendevald. Adresserna hämtas från Kyrksam och du som är förtroendevald och har registrerat din e-post i Kyrksam får nyhetsbrevet automatiskt.

Prenumerera på nyhetsbrev till förtroendevalda

Om urvalet till nyhetsbreven

I Göteborgs stifts nyhetsbrev finner du nyheter och arrangemang som stiftet är med och arrangerar, antingen i egen regi eller tillsammans med samverkanspartners.

För nationella nyheter och nyheter från närstående aktörer hänvisar vi till respektive organisations nyhetsbrev.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig oss!