Foto: Gettyimages

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter! Prenumerera på Göteborgs stifts nyhetsbrev och få kurser, evenemang och senaste nytt direkt i din mejl.

Stiftsnytt

Nyhetsbrevet kommer ut varje tisdag och innehåller information om de senaste nyheterna, kurserna och arrangemangen i stiftets regi. Få inspiration, tips och andra nyheter som berör dig som ideell, förtroendevald eller anställd församlingsmedarbetare direkt till din e-post. Nyhetsbrevet går till dig som är registrerad som anställd i någon av Göteborgs stifts församlingar eller pastorat i databasen Kyrksam. Du är självklart välkommen att prenumerera oavsett roll och gör det genom att anmäla dig via länken nedan. Du kan avsluta din prenumeration när du vill. ​Prenumerera här! 

Nyhetsbrevet Kommunikatören

Nyhetsbrevet "Kommunikatören" kommer ut ett par gånger om året och innehåller inspiration och omvärldsbevakning för dig som jobbar med kommunikation. Nyhetsbrevet går till dig med yrkestiteln informatör eller informationsassistent i databasen Kyrksam, men även du med en annan yrkesroll är självklart välkommen att prenumerera. Prenumerera här!​

Nyhetsbrevet Informatören

Nyhetsbrev från Svenska Kyrkans Unga som
kommer ut en gång per månad och innehåller nyheter och inspiration riktat till barn och unga. Prenumerera här!

Om urvalet till nyhetsbreven

I Göteborgs stifts nyhetsbrev finner du sådana nyheter och arrangemang som stiftet är med och arrangerar, antingen i egen regi eller tillsammans med samverkanspartners. För nationella nyheter och nyheter från närstående aktörer hänvisar vi till respektive organisations nyhetsbrev. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till stiftets kontaktperson för nyhetsbrev.