Välkommen till Stockholms stift som sträcker sig från Össeby i norr till Botkyrka i söder och Djurö-Möja-Nämdö i öster till Adelsö-Munsö i väster.

Välkommen Lucia!

Aktuellt från Svenska kyrkan Stockholms stift

Prenumerera via RSS
Gudstjänster firas varje söndag i Stockholms stifts församlingar, och andra dagar också. En gudstjänst är alltid öppen för alla.

Gudstjänst

Välkommen till gudstjänster, körsång och konserter i Stockholms stifts kyrkor.

Välkommen till gudstjänster, körsång och konserter i Stockholms stifts kyrkor.

Uttalande av biskop Eva Brunne angående #vardeljus

Det är självklart för mig att vara en del av #metoo-rörelsen. Genom #vardeljus står jag i solidaritet med medsystrar i andra branscher och organisationer.

I nära sextio dagar sittdemonstrerade flyktingar för att stoppa utvisningarna till Afghanistan. Alireza Ahmadi var där. Bilderna han tog då visas nu i en utställning i Spånga församlingshus.

Jalla, jalla, kärlek för alla

Nu är det tid att nominera någon eller några som på ett förtjänstfullt sätt verkat för musiken i Stockholms stifts församlingar till S:ta Ceciliapriset .

Nominera till 2018 års S:ta Ceciliapris

Anställda, förtroendevalda och ideella medarbetare inom Stockholms stift kan hitta mer information på Svenska kyrkans gemensamma intranät.

För medarbetare

sök volontäruppdrag i Stockholms stifts församlingar