Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon: +46(8)50894000 E-post till Stockholms stift Webbplats

Stockholms stift

Välkommen till Stockholms stift som sträcker sig från Össeby i norr till Botkyrka i söder och Adelsö-Munsö i väster.

På den här sidan finner du en karta över Stockholms län där kyrkliga byggnader av olika slag är markerade.

Församlingar, kyrkor och adresser

Bibelordet är biskop Eva Brunnes valspråk hämtat ur Jakobs brev 2:1. Stockholms stifts arbete vill visa vad biskop Evas valspråk betyder i praktiken.

"Gör inte skillnad på människor"

Eva Brunne vigdes 2009 till biskop i Stockholms stift. Hon är den åttonde biskopen i Stockholm.

Biskop Eva Brunne

Hur fungerar evolutionen med skapelseberättelsen? Vad är syndafallet? Är Gud en man? Frågor och svar om Gud, Livet, Bibeln, Kyrkan och Världen.

Finns Gud?