Svenska kyrkan Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon: +46(8)50894000 E-post till Svenska kyrkan Stockholms stift Webbplats

Välkommen till Stockholms stift som sträcker sig från Össeby i norr till Botkyrka i söder och Djurö-Möja-Nämdö i öster till Adelsö-Munsö i väster.

Några pilgrimsvägar är urgamla och trampas upp på nytt, andra är nya och oprövade. Människor ger sig ut på vägar och stigar i sitt sökande efter livets djup och i längtan.

Pilgrimsvandring

Bibelordet är biskop Eva Brunnes valspråk hämtat ur Jakobs brev 2:1. Stockholms stifts arbete vill visa vad biskop Evas valspråk betyder i praktiken.

"Gör inte skillnad på människor"

Församlingar, kyrkor och adresser