Svenska kyrkan Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon:+46(8)50894000 E-post till Svenska kyrkan Stockholms stift

Välkommen till Stockholms stift som sträcker sig från Össeby i norr till Botkyrka i söder och Djurö-Möja-Nämdö i öster till Adelsö-Munsö i väster.

Starkt folkligt stöd för rätt till familjeåterförening

Rätten till familjeåterförening måste säkerställas. Det kräver Svenska kyrkan, Rädda Barnen och Röda Korset i en gemensam debattartikel i Dagens Nyheter. En ny undersökning visar att det finns ett starkt stöd för rätten till familjeåterförening och för att personer med humanitära skäl ska kunna stanna i Sverige.

Läs debattartikeln i Dagens Nyheter

Kyrkguiden leder dig rätt

Hand håller i mobiltelefon med appen på skärmen, framför Uppsala domkyrka.
Bild: Per Hård af Segerstad

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis. Sök på "Svenska kyrkan" i Google Play och App Store så hittar du den.

sök volontäruppdrag i Stockholms stifts församlingar