Svenska kyrkan Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon: +46(8)50894000 E-post till Svenska kyrkan Stockholms stift Webbplats

Välkommen till Stockholms stift som sträcker sig från Össeby i norr till Botkyrka i söder och Djurö-Möja-Nämdö i öster till Adelsö-Munsö i väster.

Senast vi träffade Carl Ahlgren berättade han om hur det känns att bli synonym med sin funktionsnedsättning. Inslaget väckte stort engagemang: Han är den som följarna i Facebookgruppen Gör inte skillnad på människor helst vill läsa om igen.

Carls filmmanus handlar om allas rätt till kärlek och sexualitet

Charlotte Frycklund är sociala medier-präst i Svenska kyrkan. Med över 55 000 följare hinner hon möta många människor under en dag på jobbet.

”Att vara Facebook-präst är världens bästa jobb”

Under 2017 uppmärksammas att det är 500 år sedan Martin Luthers 95 teser offentliggjordes. Startskottet för den förnyelse-process som kallas reformationen. Den kom att påverka människors tankebanor och utvecklingen av kyrka och samhälle.

Femhundra år av reformation

Anställda, förtroendevalda och ideella medarbetare inom Stockholms stift kan hitta mer information på Svenska kyrkans gemensamma intranät.

För medarbetare

sök volontäruppdrag i Stockholms stifts församlingar