Svenska kyrkan Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon: +46(8)50894000 E-post till Svenska kyrkan Stockholms stift Webbplats

Välkommen till Stockholms stift som sträcker sig från Össeby i norr till Botkyrka i söder och Djurö-Möja-Nämdö i öster till Adelsö-Munsö i väster.

Lördag 25 mars klockan 20.30-21.30 genomförs Earth Hour - världens största miljömanifestation.

Församlingar släcker ner under Earth Hour

Som nyanländ i Sverige kan regelverk och administration på vägen mot asyl kännas både oöverstigligt och obegripligt. För serbiska Alicia blev diakonen Annika Persson ett viktigt stöd på vägen in i det svenska samhället.

Nu vill Alicia få vara sig själv

En ko ger mjölk, det leder till inkomster, bättre självkänsla och nya investeringar. Och det är bara en del av ko-effekten. Förändringen börjar med en mätt mage. Var med och rädda liv du också!

En ko kan rädda liv – Fastekampanjen 2017

Under 2017 uppmärksammas att det är 500 år sedan Martin Luthers 95 teser offentliggjordes. Startskottet för den förnyelse-process som kallas reformationen. Den kom att påverka människors tankebanor och utvecklingen av kyrka och samhälle.

Femhundra år av reformation

26 mars 2017 invigs Birgittavandringen i Fresta.
Du är varmt välkommen att vara med!

Invigning

26 mars 2017 invigs Birgittavandringen i Fresta. Du är varmt välkommen att vara med!

Anställda, förtroendevalda och ideella medarbetare inom Stockholms stift kan hitta mer information på Svenska kyrkans gemensamma intranät.

För medarbetare

sök volontäruppdrag i Stockholms stifts församlingar