Svenska kyrkan Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon: +46(8)50894000 E-post till Svenska kyrkan Stockholms stift Webbplats

Välkommen till Stockholms stift som sträcker sig från Össeby i norr till Botkyrka i söder och Djurö-Möja-Nämdö i öster till Adelsö-Munsö i väster.

Psykisk ohälsa är idag den vanligaste orsaken till sjukskrivning. Men omges fortfarande av skam och rädslor. Det vill Johan Boeryd ändra på. Han har diagnosen bipolär och jobbar för att öka öppenheten om psykisk ohälsa.

Vill ta bort stigma kring psykisk ohälsa

Din församling välkomnar dig alltid som konfirmand. Under konfirmationstiden erbjuds du en möjlighet att tillsammans med jämnåriga och äldre fundera kring livet.

Konfirmation

Församlingar, kyrkor och adresser

Vill du ha ett uppdrag i Stockholms stift? Sök här!

Här finner aktuella volontäruppdrag i församlingarna i Stockholm stift.

Har du frågor? Maila oss