Välkommen till Stockholms stift som sträcker sig från Össeby i norr till Botkyrka i söder och Djurö-Möja-Nämdö i öster till Adelsö-Munsö i väster.

Årets vinnare av stiftets kyrkomusikaliska pris är Karin Runow i Sollentuna församling och Sonny Jansson i S:t Matteus församling.

S:ta Ceciliapriset 2018

Aktuellt i Stockholms stift

Prenumerera via RSS
Fler och fler gör det: öppnar sina privata hem för unga ensamkommande som annars riskerar att ryckas upp ännu en gång ur sina sammanhang. Össeby är ett sådant exempel.

I Össeby öppnas hemmen för ensamkommande unga

Gudstjänster firas varje söndag i Stockholms stifts församlingar, och andra dagar också. En gudstjänst är alltid öppen för alla.

Gudstjänst

Välkommen till gudstjänster, körsång och konserter i Stockholms stifts kyrkor.

Välkommen till gudstjänster, körsång och konserter i Stockholms stifts kyrkor.

Anställda, förtroendevalda och ideella medarbetare inom Stockholms stift kan hitta mer information på Svenska kyrkans gemensamma intranät.

För medarbetare

sök volontäruppdrag i Stockholms stifts församlingar