Välkommen till Stockholms stift som sträcker sig från Össeby i norr till Botkyrka i söder och Djurö-Möja-Nämdö i öster till Adelsö-Munsö i väster.

Läs biskoparnas uttalande med anledning av den uppkomna situationen i Härnösands stift här nedan

Stiftet stolt sponsor av Mental Health Run

Stockholms stift är för femte året i rad sponsor för Mental Health Run som genomfördes i helgen 18-20 september. Över 1 100 personer deltog i loppet som i år genomfördes helt virtuellt. Det innebär att deltagarna genomför loppet där de själva vill och runt hundra personer från Stockholms stifts församlingar deltog runt om i stiftet. Biskop Andreas Holmberg och en mindre grupp från bland annat Vallentuna, Gustavsberg och Västermalms församlingar genomförde loppet på plats på Djurgården, se film här nedan.

Kyrkguiden leder dig rätt

Hand håller i mobiltelefon med appen på skärmen, framför Uppsala domkyrka.
Foto: Per Hård af Segerstad

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis.

sök volontäruppdrag i Stockholms stifts församlingar