Välkommen till Stockholms stift som sträcker sig från Össeby i norr till Botkyrka i söder och Djurö-Möja-Nämdö i öster till Adelsö-Munsö i väster.

Den slutliga sammanräkningen av rösterna i kyrkovalet är nu klar. Resultat för valen till kyrkomötet, stiftsfullmäktige och kyrkofullmäktige i Stockholms stift, dess församlingar och pastorat publiceras här.

Slutresultat kyrkovalet 2017

Aktuellt från Svenska kyrkan Stockholms stift

Prenumerera via RSS
Det är födelsedagskalas. Gamla och nya deltagare är samlade i Ljusets kyrka i Hallunda för att fira att verksamheterna som betytt så mycket för dem funnits i tio år.

Barn i väntan och start tioårsjubilerar

Årets kulturarvsdag på eftermiddagen den 24 oktober, tar upp relationen mellan kyrka och stat och hur Svenska kyrkan ska arbeta med historia i framtiden.

Kulturarvsdagen 24 oktober

Under 2017 uppmärksammas att det är 500 år sedan Martin Luthers 95 teser offentliggjordes. Reformationen kom att påverka människors tankebanor och utvecklingen av kyrka och samhälle.

Femhundra år av reformation

Anställda, förtroendevalda och ideella medarbetare inom Stockholms stift kan hitta mer information på Svenska kyrkans gemensamma intranät.

För medarbetare

sök volontäruppdrag i Stockholms stifts församlingar