Svenska kyrkan Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon: +46(8)50894000 E-post till Svenska kyrkan Stockholms stift Webbplats

Välkommen till Stockholms stift som sträcker sig från Össeby i norr till Botkyrka i söder och Djurö-Möja-Nämdö i öster till Adelsö-Munsö i väster.

Facebook är ett viktigt arbetsverktyg för diakonen Christer Schwartz. Här driver han grupperna Familj till familj och Pensionär till pensionär. De vänder sig både till den som kan tänka sig att hjälpa och till den som ibland behöver stöd.

Han vill gripa in där nöden finns

Under 2017 uppmärksammas att det är 500 år sedan Martin Luthers 95 teser offentliggjordes. Startskottet för den förnyelse-process som kallas reformationen. Den kom att påverka människors tankebanor och utvecklingen av kyrka och samhälle.

Femhundra år av reformation

Vårens Vandring för vänskap går längs Drottninggatan söndagen den 14 maj. På så sätt vill vi ta tillbaka den som en gata för oss som vill vandra på fredens och vänskapens väg. Samling vid Riksbrons norra fäste kl. 14.00

Vandring för vänskap

Anställda, förtroendevalda och ideella medarbetare inom Stockholms stift kan hitta mer information på Svenska kyrkans gemensamma intranät.

För medarbetare

sök volontäruppdrag i Stockholms stifts församlingar