Heliga danser

Med anledning av corona-pandemin är de flesta danstillfällena inställda. Nu finns ett program för våren med några tillfällen.

Danstillfällen och kurser i Stockholm hösten 2020

Dansmeditation i kyrkorum (via Zoom)
Vi färdas bland annat inåt mot vårt hjärtas tempel med hjälp av enkla steg och rörelser som vi dansar länge.

Datum och tid: kl. 18-19 måndagar 25/1, 22/2, 22/3, 19/4 och 17/5.

Ingen kostnad.

Ledare: Ingegerd Häller och Ingrid Isolde Grunde

Du anmäler dig till ingridisolde.grunde@telia.com  senast på lördagskvällen före aktuellt tillfälle.

Har du inte använt Zoom tidigare, är det enkelt. Zoom är gratis och lätt att ladda ner och installera.

När du anmält dig får du en inbjudan via mejl med en länk och anvisningar. När det är dags loggar du in dig till dansen på din dator eller din surfplatta genom att klicka på länken.

Mer information om dansen hittar du på www.svenskakyrkan.se/vasterled/dansmeditation