Stiftsfullmäktiges sammansättning

Stiftsfullmäktiges nuvarande sammansättning 2014-2017

Arbetarepartiet-Socialdemokraterna - Stiftsfullmäktige

26 ledamöter
Bo Larsson, Ann-Sofie Nelstrand, Lisbeth Lidbom, Lena Rosén, Britt Stenervall, Carola Norén, Benny Upphagen, Barbro Bergstedt, Janne Boman, Lars Rande, Eva Dazley, Kerstin Kyhlberg Engvall, Daniel Larson, Monika Ahlström, Ann-Charlotte Persson Tjäder, Linnea Jensdotter, Jan Forsell, Irene Pierazzi, Carl-Johan Karlsson, Linnea Carlquist, Jösta Claeson, Gunilla Schöldström, Kurt Sjöberg, Erik Stenberg, Stefan Blecko och Inger Nybrandt.

Ersättare
Inger Krantz, Wåge Johansson, Margareta Lydén Lövkvist, Birgitta Nilsson, Jörgen Silén, Siv Bergholm, Kristina Lejdström, Gunilla Fredlund, Jan Johansson, Richard Wiklander, Tuula Karlsson, Lars Holmström och Ove Larsson.

Borgerligt alternativ - Stiftsfullmäktige

23 ledamöter
Anita Lundin, Jan Olov Sundström, Martin Valfridsson, Klas Weidstam, Lars Svärd, Sten Toll, Claes-Johan Bonde, Gunilla Eldebro, Suzanne Fredborg, Björn Karlsson, Carina Bergtoft Pikner, Rolf E Ericson, Inger Olsson Blomberg, Björn Falkeblad, Gaby Borglund, Svante Erlandsson, Joakim Gräns, Gunilla Lovén, Per Molander, Lars Berglund, Ulla Tengelin, Thorwald Nilsson och Annika Sandström.

Ersättare
Henrik von Vegesack, Susann Appelberg, Claes Eliason, Lisbeth Gustâv, Johan Hilding, Simon Walla Nathanson, Sonja Okker, Peter Gabrielsson, Lars Richter, Yvonne Riddervik, Jimmy Dahllöf och Karin Ekeståhl.

Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan - Stiftsfullmäktige

11 ledamöter
Ursula Grünerwald, Lars Collmar, Cecilia Billgren Askwall, Victor Backström, Staffan Törnqvist, Eva-Maria Munck, Lars Jakobsson, Roland Johansson, Inger Linge, Ulla Birgersdotter och Fredik Hedlund.

Ersättare
Johan Drevemo, Lars-Olof Landin, Bertil Persson, Emelie Sandell, Stig Roland Johansson och Åke Torsten Carlestam.

Vänstern i Svenska kyrkan - Stiftsfullmäktige

6 ledamöter
Eva Sjöström, Madeleine Gyllenhammar, Annacarin Wallin, Jonas Ljungstedt, Carita Stenbacka Tenezakis och Klas Ek.

Ersättare
Håkan Jörnehed, Karl-Johan Rahm och Maria Iribarne Gomez Haedo.

Miljöpartister i Svenska kyrkan - Stiftsfullmäktige

6 ledamöter
Lars Larsson, Ylva Wahlström, Elin Odesson, Magnus Jarnling, Marja Sandin-Wester och Staffan Lundstedt.

Ersättare
Jenny Lundberg-Lydka, Anna Stenson och Börje Molander.

Fria liberaler i Svenska kyrkan - Stiftsfullmäktige

4 ledamöter
Margaretha Herthelius, Olof Lindquist, Georg Lagerberg och Ulla Littgren.

Ersättare:
Lena Huss och Inge Gerremo.

Kristdemokrater i Svenska kyrkan - Stiftsfullmäktige

4 ledamöter
Kerstin Rossipal, Berith Jansson, Agnetha Hilding Qvarnström och Sven-Anders Bengtsson.

Ersättare
Berndt Holgersson och Pia Berkman.

Sverigedemokraterna - Stiftsfullmäktige

4 ledamöter
Dan Kareliusson, Arnold Boström, Annika Boström och David Lång.

Ersättare
Lars Christer Johansson och Kennerth Valtersson.

Centerpartiet - Stiftsfullmäktige

3 ledamöter
Carita Wallman Larsson, Anne-Marie Karlsson och Stephan Andrén.

Ersättare
Ing-Marie Laingren och Gustaf Stjenberg.

Öppen kyrka - Stiftsfullmäktige

2 ledamöter
Charlotte Haggren och Michael Öberg.

Ersättare
Anita L Du Rietz och Susanna Widner.

Frimodig kyrka - Stiftsfullmäktige

2 ledamöter
Marie Fredin och Göran Lostig.

Ersättare
Dan Evaldsson och Nasrin Sjögren.