Svenska kyrkan Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon: +46(8)50894000 E-post till Svenska kyrkan Stockholms stift Webbplats

Barn i kyrkan

Församlingar i Stockholms stift erbjuder allt ifrån öppen förskola till sommaraktiviteter, heltidsförskola, körverksamhet, spädbarnsmassage, babysång, scouter, tjejgrupper, miniorer, juniorer, föräldracaféer och mycket annat.

"Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte, sa Jesus för snart 2000 år sedan till sina lärjungar." I så gott som varje församling finns Öppen förskole-, minior- och juniorverksamhet. Dessutom finns i flera församlingar söndagsskola, allmän förskola för 4-5-åringar och heltidsförskola. Kontaktuppgifter   Sök församling.

Föräldrastöd

Ibland känns det svårt att vara förälder. Då kan det vara skönt att ha andra vuxna att prata med och få stöd i sitt föräldraskap. En möjlighet som finns i all barn- och familjeverksamhet.