Stockholms stifts ungdomsledarstipendium

Nu har du möjlighet att nominera någon som gör en viktig insats i någon av stiftets församlingar till Ungdomsledarstipendiet.

Ungdomsledarstipendiet delas ut till ideella eller anställda som gjort en berömvärd insats för ungdomar i Stockholms stift. Stipendiet delas ut till två eller flera stipendiater. Alla är välkomna att nominera kandidater.

Pristagarna utses av en stipendiekommitté bestående av biskopen, stiftsadjunkt, stiftspedagog, företrädare för Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift samt en ledamot ur stiftsstyrelsen.

Stipendiet delas nästa gång ut i samband med Uppdrag Global lördagen den 16 mars 2019.

Använd formuläret nedan för att nominera kandidater.

Nomineringen ska vara inne senast den 31 januari 2019.