Svenska kyrkan Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon: +46(8)50894000 E-post till Svenska kyrkan Stockholms stift Webbplats

Stockholms stifts ungdomsledarstipendium

Nu har du möjlighet att nominera någon som gör en viktig insats i någon av stiftets församlingar till Ungdomsledarstipendiet.

Mattias Hay, S:ta Clara, Elin Vikström, Österhaninge församling och Patrik Nilsson, Värmdö församling (ej på bilden). Delade på 2016 års ungdomsledarstipendium. Bild: Magnus Aronson

Ungdomsledarstipendiet delas ut till ideella eller anställda som gjort en berömvärd insats för ungdomar i Stockholms stift. Stipendiet delas ut till två eller flera stipendiater. Alla är välkomna att nominera kandidater.

Pristagarna utses av en stipendiekommitté bestående av biskopen, stiftsadjunkt, stiftspedagog, företrädare för Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift, samt en ledamot ur stiftsstyrelsen.

Stipendiet delas ut i samband med Uppdrag global i Högalids kyrka lördagen den 1 april 2017.

Använd formuläret nedan för att nominera kandidater.

Nomineringen ska vara inne senast den 1 februari 2017.