Foto: Magnus Aronson

Stockholms stifts ungdomsledarstipendium

Nu har du möjlighet att nominera någon som gör en viktig insats i någon av stiftets församlingar till Ungdomsledarstipendiet.

På bilden ovan 2019 år stipendiater, Patrik Stendahl från Saltsjöbadens församling, Patric Rydén från Vällingby församling och Tora Jonasson från Hägerstens församling.

Ungdomsledarstipendiet delas ut till ideella eller anställda som gjort en berömvärd insats för ungdomar i Stockholms stift. Stipendiet delas ut till två eller flera stipendiater. Alla är välkomna att nominera kandidater.

Pristagarna utses av en stipendiekommitté bestående av biskopen, stiftsadjunkt, stiftspedagog, företrädare för Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift samt en ledamot ur stiftsstyrelsen.

Använd formuläret nedan för att nominera kandidater.

Nomineringen ska vara inne senast den 8 februari 2021.