Musik

I Stockholms stift har kyrkomusiken en central plats. Högklassig musik framförs i gudstjänster och konserter i stiftets kyrkor.

Musik och Konserter i kyrkorna

Kyrkomusiken i Stockholms stift håller erkänt hög klass. Det ges många fina konserter i kyrkorna, för det mesta helt gratis! Nedan ser ni en del av det som sker i kyrkorna.

Konserter
Musik

Musikverksamhet i Stockholms stift

Sammanlagt sjunger eller spelar 11 000 människor i Stockholms stifts församlingars musikverksamhet. I körer och orkestrar.
Vill du också vara med?
Kontakta din församling

Kyrkorglar i Stockholm

Kyrkornas orglar är ofta förnämliga instrument och Stockholm har ett internationellt rykte som orgelstad.
Läs mer om stiftets orglar