Svenska kyrkan Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon: +46(8)50894000 E-post till Svenska kyrkan Stockholms stift Webbplats

Konfirmation

Din församling välkomnar dig alltid som konfirmand. Under konfirmationstiden erbjuds du en möjlighet att tillsammans med jämnåriga och äldre fundera kring livet.

Vad tycker jag om vänskap, krig, dödshjälp?
Vad tror jag om Gud?
Vad vill jag med mitt liv?
Kring denna typ av frågor får du samtala, dramatisera, musicera, måla, leka eller skapa gudstjänster.

Din församling välkomnar dig som konfirmand

Har du undersökt vad just din församling erbjuder?
På konfirmationsthlm.se
hittar du församlingarnas konfirmandalternativ och om du inte vet vilken församling du tillhör kan du hitta till din församling där.

Konfirmander i behov av särskilt stöd

Varje människa är unik. En del av oss är i olika sammanhang i behov av särskilt stöd. Kyrkoordningen säger att den som tillhör Svenska kyrkan har rätt att delta i de kyrkliga handlingarna, som dop och konfirmation. Inbjudan gäller alla. Kontakta din hemförsamling för att få reda på hur dina behov kan tillgodoses på bästa sätt.
Kontaktperson Monika "Monne" Larsson, konfirmandkonsulent för konfirmander i behov av särskilt stöd, tel 08-603 96 45, Monika "Monne" Larsson

Teckenspråkig konfirmation

Kontakta Gunnel Kjellermo för aktuell information om kommande konfirmandgrupper.
Du kan också läsa mer på  www.konfirmationsthlm.se
Gunnel Kjellermo, stiftsadjunkt, tel 08-508 940 18 Gunnel Kjellermo