Konfirmation 2020-2021

Konfirmation för unga (ca 14-15 år) 2020-21 erbjuder flera olika alternativ. Församlingen tycker inte att det ska kosta något att vara konfirmand - därför är alla församlingens alternativ gratis.

Konfirmation för unga (åk 8, födda 06) hösten-våren-sommaren 2020-2021

Konfirmationen ger en meningsfull tid med utrymme för reflektion genom samtal och diskussioner men också genom sång, lek och upplevelser: Vad tycker och tänker jag om livet i stort? Vem vill jag vara? Hur ser min tro ut och vem eller vad är Gud för mig? Hur hanterar jag kärlek, sorg och död?

Konfirmationstiden ger dig nya vänner, en plats att växa som människa, utrymme för skratt och nya redskap att hantera det vuxenliv som väntar runt hörnet.

Det kostar inget att vara konfirmand, det är redan betalt! Om kring hälften av alla som bor i vårt område tillhör Svenska kyrkan och bekostar verksamheten.

Anmälan öppnar här på webben 24 augusti 2020.

Här är dina alternativ:

I KÄRLEKENS NAMN
Konfa för dig som identifierar dig som HBTQ+, är vän eller bara vill hänga med!

S T H L M
Alternativet för dig som är hemmakär.

ONLINE-KONFA
För dig som gillar att hänga online.

VIND I SEGLEN
Upptäck Stockholms skärgård tillsammans med S/Y Ellen.

EN MIDSOMMARNATTSDRÖM
Drömmen för dig som söker efter en stor grupp med kollokänsla.

MORGON MELLAN FJÄLLEN
Alternativet för dig som gillar när det kittlar till i magen av spänning.

Mer information om alternativen kommer inom kort!

Bra att veta:

• Det går inte att anmäla sig på något annat vis än via vår hemsida.

• Alla alternativ i Skarpnäcks församling är gratis! Ekonomin ska inte vara ett hinder för att göra något roligt och intressant.

• Du behöver inte vara döpt eller medlem i Svenska kyrkan för att få vara med på konfirmationstiden. Men själva konfirmationen är en bekräftelse av dopet, så därför måste du vara döpt för att konfirmeras. Är du inte döpt som barn kan du döpas under konfirmationstiden - det är en fin upplevelse!

• Det kan bli fullt på våra läger. Först till kvarn gäller.

Vill du ha flera val?

Du som bor i Skarpnäcks församling kan också välja konfirmation i
Farsta
Vantör eller
Enskede-Årsta församlingar!

Gålölägret är ett konfirmationsläger för ungdomar med och utan funktionshinder. Läs mer

Vill du veta mer om konfirmation?

Här finns massor av information (öppnas i nytt fönster)

Har du frågor?

Kontakta en av församlingens samordnare:
Emelie Sagrelius, 070-264 82 50 eller emelie.sagrelius@svenskakyrkan.se
Erik Linde, 070-238 32 23 eller erik.linde@svenskakyrkan.se