Gudstjänst och andakt

Under sommaren 2021 är det mässa inne i Markuskyrkan varje söndag med kyrkkaffe i den vackra trädgården efter gudstjänsten.

GUDSTJÄNST

SÖNDAGAR KL 11.00 I MARKUSKYRKAN
Mässa (gudstjänst med nattvard) och kyrkkaffe utanför kyrkan efteråt. Det finns anvisade platser med mycket avstånd eftersom vi kommer att sjunga psalmer. Sätt dig vid en av de anvisade platserna med änglar och tänk på att hålla avstånd till dina medmänniskor så att vi är rädda om varandra! 

SÖNDAGAR KL 15.00-15.30 UTANFÖR BAGARMOSSENS KYRKA serveras en kyrkmåltid, kyrkorummet är öppet för ljuständning mellan kl 15-16 och det finns också möjlighet till enskild nattvard, läs mer om Öppen kyrka i Bagarmossen

 

DIGITALA ALTERNATIV

Gud hör bön, oavsett var vi befinner oss, både då vi sitter ensamma hemma vid köksbordet och i en välfylld katedral. Gud hör alltid din bön.  

Mobilappen Kyrkguiden för både iPhone och androidtelefoner är gratis och finns där appar kan laddas hem.  I appen Kyrkguiden finns ett kalendarium som det går att söka i. Sök med ordet digital och få en lista med alla digitala andakter och gudstjänster. För de flesta finns en kort info som berättar om det är en sändning på Facebook, på YouTube eller annan kanal på nätet.