Hand håller i mobiltelefon med appen på skärmen, framför Uppsala domkyrka.
Foto: Per Hård af Segerstad

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Kyrkan är alltid nära

Du kan använda appen Kyrkguiden när du vill veta vägen till en kyrka när du ska på bröllop, begravning eller dop. Sök via kartan eller kyrkans namn.

I appen hittar du också församlingarnas kalendrar. Du kan skapa en egen kalender med gudstjänster eller konserter du vill gå på och få en påminnelse så att du inte missar något. Lägg in den församling du vanligtvis besöker som favorit så har du alltid koll på vad som händer.

Ladda ner appen från App Store eller Google Play

Ikon för appen Kyrkguiden.

Du kan också hitta Kyrkguiden genom att söka på "Svenska kyrkan" i App Store eller Google Play. Har du frågor om Kyrkguiden? Hör av dig via e-post.

Policy för integritetsskydd

Kyrkguiden samlar ingen information som kan användas för att identifiera eller kontakta en enskild person. För att kunna förbättra appen samlas statistik om hur appen används. Statistikuppgifterna kan inte kopplas till en specifik person.

Kyrkguiden använder tjänster från tredje part som kan samla in information som används för att identifiera dig.

Här hittar du länkar till sekretesspolicyer hos tredjepartsleverantörer som används av appen Kyrkguiden:

Kontakta gärna info@svenskakyrkan.se om du har några frågor eller synpunkter på vår policy för integritetsskydd.