Kyrkor

Skarpnäcks församling finns till för människor i livets olika skeden.

Skarpnäcks församling består av dig och alla andra som bor från Blåsut söderut mot Skrubba längts gröna linje 17. Det händer alltid mycket i församlingen och förutom att finnas med i olika samarbeten finns det tre lokaler som drivs av församlingen i Björkhagen, Bagarmossen och Skarpnäck. Längst ned på sidan ser du all verksamhet i kalendern.

Bagarmossens kyrka

Bagarmossens kyrka - mitt i byn! Och som sådan möts här alla sorters människor. På väg till affären, tunnelbanan eller hem eller helt enkelt till oss för att fika, samtala eller delta i någon verksamhet.

Markuskyrkan - St Mark's Church

Markuskyrkan, den unika byggnaden ritad av Sigurd Lewerentz, har öppet alla dagar 09.00-16.00 men se gärna kalendern för aktuell information./St Mark's Church, the unique buildning designed by Sigurd Lewerentz is open every day 09.00-16.00 but please check the web calendar for the day you plan to come.

Markusplatsen i Skarpnäck.

Markusplatsen i Skarpnäck

Markusplatsen invigdes 1 advent 2012. Här, i en före detta restaurang, hålls andakt och gudstjänster, öppen förskola, ungdomskvällar, träffar för enastående föräldrar och café vissa dagar.