Other languages with Google Translate

Kontakt

Skarpnäcks församling Besöksadress: Helsingborgsvägen 51, 12153 JOHANNESHOV Postadress: Malmövägen 51, 12153 JOHANNESHOV Telefon:+46(8)50581500 E-post till Skarpnäcks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Markusplatsen i Skarpnäck

Markusplatsen invigdes 1 advent 2012. Här, i en före detta restaurang, hålls andakt och gudstjänster, öppen förskola, ungdomskvällar, träffar för enastående föräldrar och café vissa dagar.

Markusplatsen i Skarpnäck.

I Markusplatsen råder en god stämning. Det är lätt att känna sig som hemma. En kyrkan nära dig – som det ska vara!

Platsen är Skarpnäcks Allé 38, mitt emot Kulturhuset. När du kommer ut från T-banan gär du till höger och sedan är det snett över gatan.

Du är varmt välkommen!