Other languages with Google Translate

Finska församlingen i Stockholm – Tukholman suomalainen seurakunta Besöksadress: Slottsbacken 2.B-C, 11130 Stockholm Postadress: BOX 2281, 10317 STOCKHOLM Telefon: +46(8)4408200 E-post till Finska församlingen i Stockholm – Tukholman suomalainen seurakunta

Rippikoulu / Konfirmation

Tervetuloa Suomalaisen seurakunnan rippikouluun. Rippikoulu on kaksikielinen ja tarkoitettu sinulle, joka olet syntynyt 2004 tai aikaisemmin.
Meillä on tapaamisia keväällä 2019, osallistumme jumalanpalveluksiin ja Suomessa pidettävään leiriin. Konfirmaatio on Suomalaisessa kirkossa.
Lisätietoa: komministeri Ella Järviselle, Ella Järvinen. Puh. 08-4408210.

Välkommen att konfirmera dig i Finska församlingen. Konfirmationen är tvåspråkig och riktar sig till dig som är född 2004 eller tidigare.
Vi kommer att ses ett antal gånger under vårterminen 2019, delta i gudstjänster och sedan åker vi på läger till Finland. Konfirmationen äger rum i Finska kyrkan i Stockholm.
Mera information: komminister Ella Järvinen på Ella Järvinen. Tel: 08-440 82 10.