Rippikoulu / Konfirmation

Ilmoittaudu vuoden 2021 rippikouluun! Anmäl dig till årets 2021 konfirmation!

Tervetuloa Suomalaisen seurakunnan rippikouluun! Rippikoulu on kaksikielinen ja tarkoitettu sinulle, joka olet syntynyt 2006 tai aikaisemmin.

Rippikoulu alkaa sunnuntaina 7. helmikuuta, jolloin osallistumme messuun klo 11 ja sen jälkeen pidämme infotilaisuuden rippikoululaisille ja heidän huoltajilleen. Rippikoulun tapaamisia on kirkolla noin joka toinen torstai sekä kerran kuussa sunnuntaisin talven ja kevään ajan. Leiri järjestetään viikolla 27. Lisätietoja leiristä tulee myöhemmin syksyn aikana. Konfirmaatiomessu on sunnuntaina 11.7. klo 11 Suomalaisessa kirkossa.

Rippikouluun osallistuminen on maksutonta. Voit aloittaa rippikoulun, vaikka sinua ei olisikaan kastettu ja tulla kastetuksi rippikoulun aikana.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: pappi Ella Järvinen, ella.jarvinen@svenskakyrkan.se. Puh. 08-4408210.

Välkommen att konfirmera dig i Finska församlingen! Konfirmationen är tvåspråkig och riktar sig till dig som är född 2006 eller tidigare.

Konfirmationen har sin start på söndag den 7. februari, då vi deltar i mässan kl 11 och efteråt blir det ett informationsmöte för konfirmander och deras vårdnadshavare. Konfirmander har träffar i kyrkan ungefär varannan torsdag och en gång i månaden på söndagar under vinter och vår. Lägret anordnas på vecka 27. Mer information om lägret kommer under hösten. Konfirmationsmässan är på söndag den 11.7. kl 11 i Finska kyrkan.

Konfirmationen är kostnadsfri och du kan påbörja även om du inte är döpt och bli döpt under konfirmationstiden.

Mera information och anmälan: präst Ella Järvinen på ella.jarvinen@svenskakyrkan.se. Tel: 08-440 82 10.