Finska församlingen i Stockholm – Tukholman suomalainen seurakunta

Finska församlingen i Stockholm – Tukholman suomalainen seurakunta Besöksadress: Slottsbacken 2.B-C, 11130 Stockholm Postadress: BOX 2281, 10317 STOCKHOLM Telefon: +46(8)4408200 E-post till Finska församlingen i Stockholm – Tukholman suomalainen seurakunta Webbplats

Rippikoulu / Konfirmation

Ännu hinner du anmäla dig till skriftskolan!

Lediga platser finns. Ta kontakt med Anna Bergman på Anna Bergman eller per telefon 08-440 82 10 (torsdagar).

Du som är född 2002 eller tidigare kan konfirmera dig i Finska församlingen. Konfirmationen är en möjlighet att få fundera kring frågor om dig själv, Gud och livet. Tillsammans gör vi utflykter, dramaövningar, pyssel och äter god mat, med mera.

Konfirmationen börjar i mars. Vi träffas på torsdagar. Vi har även en hemmavecka den 26-30 juni. Konfirmationen är den 2 juli.

För frågor och anmälan, kontakta Anna Bergman.

Vielä voit ilmoittautua rippikouluun!

Vapaita paikkoja on. Ota yhteyttä: Anna Bergman tai 08-440 82 10 (torstaisin).

Sinä, joka olet syntynyt 2002 tai aikaisemmin voit osallistua Suomalaisen seurakunnan rippikouluun. Rippikoulussa saat mahdollisuuden miettiä itsestäsi, Jumalasta ja elämästä. Yhdessä teemme mm. retkiä, dramaharjoituksia, askartelua ja syömme hyvää ruokaa.

Rippikoulu alkaa maaliskuussa. Kokonumme torstaisin. Meillä on kotiviikko 26-30. kesäkuuta. Konfirmaatio on 2.7.

Kysymykset ja ilmoittautumiset: Anna Bergman.