Svenska kyrkan Stockholms stift Besöksadress: Klara Södra kyrkogata 1, 11152 Stockholm Postadress: Box 163 06, 10325 Stockholm Telefon:+46(8)50894000 E-post till Svenska kyrkan Stockholms stift

Hitta din församling

Här finns länkar till församlingarnas webbplatser. Du kan också söka efter din egen församling.

Sök din församling

I Stockholms stift finns 61 församlingar och fyra pastorat.

Du kan söka både på församlingens namn och även på din egen adress för att hitta rätt. Hitta rätt församling

Det här händer i församlingarna

Gudstjänster, musik, bön, meditation, dans konserter...

Stockhoms stifts församlingars webbplatser

Österhaninge församling
Österåker-Östra Ryds församling

Pastorat

Ekerö pastorat, där Adelsö-Munsö församling, Ekerö församling och Lovö församling ingår.
Haninge pastorat, där Dalarö-Ornö-Utö församling, Västerhaninge-Muskö församling och Österhaninge församling ingår.
Huddinge pastorat, där Flemingsbergs församling, Huddinge församling, S:t Mikaels församling och Trångsund-Skogås församling ingår.
Österåkers pastorat, där församlingarna Ljusterö-Kulla församling och Österåker-Östra Ryds församling ingår.

Kontraktsindelning

Domkyrkokontraktet Stockholms domkyrkoförsamling, Västermalms församling, Adolf Fredriks församling, Tyska S:t Gertruds församling, Finska församlingen, S:t Johannes församling, Gustav Vasa församling och S:t Matteus församling.
Östermalms kontrakt Hedvig Eleonora församling, Oscars församling och Engelbrekts församling.
Södermalms kontrakt Maria Magdalena färsamling, Högalids församling, Katarina församling och Sofia församling.
Brännkyrka kontrakt Hägerstens församling, Skärholmens församling och Brännkyrka församling.
Enskede kontrakt Enskede-Årsta församling, Skarpnäcks församling, Farsta församling och Vantörs församling.
Spånga kontrakt Spånga-Kista församling, Vällingby församling och Hässelby församling
Birka kontrakt Färingsö församling, Ekerö pastorat, Bromma församling och Västerleds församling.
Sollentuna kontrakt Järfälla församling, Sollentuna församling, Eds församling, Hammarby församling och Fresta församling.
Roslags kontrakt Täby församling, Österåkers patorat, Vaxholms församling, Vallentuna församling och Össeby församling.
Solna kontrakt Danderyds församling, Solna församling, Sundbybergs församling och Lidingö församling.
Värmdö kontrakt Värmdö församling, Djurö, Möja och Nämdö församling, Gustavsberg-Ingarö församling och Boo församling.
Huddinge och Botkyrka kontrakt Huddinge kontrakt och Botkyrka församling.
Södertörns kontrakt Tyresö församling och Haninge pastorat

Kyrkguiden leder dig rätt

Hand håller i mobiltelefon med appen på skärmen, framför Uppsala domkyrka.
Bild: Per Hård af Segerstad

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis. Sök på "Svenska kyrkan" i Google Play och App Store så hittar du den.