Other languages with Google Translate

Välkommen till Össeby församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 15, 18697 Brottby Telefon: +46(8)51242030 E-post till Välkommen till Össeby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Össeby församling

Den lilla församlingen med det stora hjärtat

8 juli 2018 kl. 12:00  Vada kyrka
Vada kyrka öppen för visning. Fika i kyrkan. Öppet mellan kl 12.00 till 15.00

Öppen kyrka i Vada

8 juli 2018 kl. 12:00 Vada kyrka Vada kyrka öppen för visning. Fika i kyrkan. Öppet mellan kl 12.00 till 15.00

Lördagar kl 14.00-15.00 hela sommaren. Obs! Byte av dag under sommaren.

Fika på Torpet

Torpet kallas av somliga för Brottbytorpet, och andra säger Sundbytorpet, så vi nöjer oss med ”Torpet”. Vi som finns på plats är Brottby Tillsammans, Kvinnogruppen och Össeby församling, och vi kommer att samarbeta för att hålla öppet alla söndagar under våren. Oftast är det Gerd, Bitte och Inger som tar emot med härligt nybakt och gott humör! Lördagar kl 14.00-15.00 hela sommaren. Obs! Byte av dag under sommaren.