Välkommen till Össeby församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 15, 18697 Brottby Telefon: +46(8)51242030 E-post till Välkommen till Össeby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Össeby församling

Den lilla församlingen med det stora hjärtat

Fotogruppen har arbetat med temana H2O och Förundran. Detta har resulterat i en fotogudstjänst och en utställning. Välkommen till  fotogudstjänsten i Kårsta kyrka sö 8/4 kl 16, och efterföljande vernissage och mingel med förtäring i Kårsta församlingsgård. Utställningen i församlingsgården visas också sö 15/4 och sö 22/4 kl 12-15.

Fotogudstjänst och utställning

Fotogruppen har arbetat med temana H2O och Förundran. Detta har resulterat i en fotogudstjänst och en utställning. Välkommen till fotogudstjänsten i Kårsta kyrka sö 8/4 kl 16, och efterföljande vernissage och mingel med förtäring i Kårsta församlingsgård. Utställningen i församlingsgården visas också sö 15/4 och sö 22/4 kl 12-15.

Söndagar kl 14.00-15.00 fr.o.m. 14 januari

Fika på Torpet

Torpet kallas av somliga för Brottbytorpet, och andra säger Sundbytorpet, så vi nöjer oss med ”Torpet”. Vi som finns på plats är Brottby Tillsammans, Kvinnogruppen och Össeby församling, och vi kommer att samarbeta för att hålla öppet alla söndagar under våren. Söndagar kl 14.00-15.00 fr.o.m. 14 januari