Välkommen till Össeby församling

Välkommen till Össeby församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 15, 18697 Brottby Telefon: +46(8)51242030 E-post till Välkommen till Össeby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Össeby församling

Den lilla församlingen med det stora hjärtat

Just nu söker vi en kyrkogårdsarbetare.

Just nu söker vi en kyrkogårdsarbetare.

Söndagar kl 14.00-15.00 fr.o.m. 14 januari

Fika på Torpet

Torpet kallas av somliga för Brottbytorpet, och andra säger Sundbytorpet, så vi nöjer oss med ”Torpet”. Söndagen den 14:e januari slår vi upp den fina gamla porten för alla som vill komma förbi och fika. Vi som finns på plats är Brottby Tillsammans, Kvinnogruppen och Össeby församling, och vi kommer att samarbeta för att hålla öppet alla söndagar under våren. Söndagar kl 14.00-15.00 fr.o.m. 14 januari

Välkommen till terminens första dagträff i Angarns församlingshem på torsdag 8 februari kl 13-15. Ingen anmälan, öppet för alla.

Dagträffar

i Angarn och Kårsta

Öppna förskolan

i Angarn och Kårsta

Mini och Maxi i Kårsta

Grillkvällar, stranddagar och fredagsmys

Ungdomskvällar

Grillkvällar, stranddagar och fredagsmys

Össeby församling har ett blomstrande körliv och nya medlemmar är varmt välkomna i alla körer.

Körer i Össeby församling

Sön 25 feb kl 16 Kårsta kyrka Un soir de neige

Konserter i vår

Sön 25 feb kl 16 Kårsta kyrka Un soir de neige Fransk vokalmusik av Poulenc, Debussy, Fauré, Duruflé och Saint-Saëns. Stockholms Motettkör, Erik Uddunge, dirigent.

Med kameran som verktyg

Fotogruppen

Med kameran som verktyg

Dagträffar

Funderar du över livet? Kom och fundera tillsammans med andra!

Konfirmand i Össeby

Funderar du över livet? Kom och fundera tillsammans med andra!

Begravningsavgift betalas av alla som är folkbokförda i Sverige, oavsett trostillhörighet, och som har en kommunalt beskattningsbar inkomst. Begravningsavgiften finansierar begravningsverksamheten.

Begravningsavgift