Other languages with Google Translate

Välkommen till Össeby församling

Den lilla församlingen med det stora hjärtat

Ons 26 juni kl 19 i Össeby-Garns kyrka

Dahlkvistkvartetten

Ons 26 juni kl 19 i Össeby-Garns kyrka Stråkkvartettkonsert med mästerverk av bland andra Beethoven och Ravel. Alexander Kagan, Kersti, Jon och Hanna Dahlkvist. Konserten har en paus i mitten av programmet.

Har ni hört kyrkklockorna ringa på tisdagar kl 12.05? Det rings i kyrkor över hela vårt land, och från och med idag även i Össeby-Garns kyrka. Vi ber för konvertiter och andra deportationshotade, för alla som drabbas och för dem som har makt att ändra på situationen. #femövertolv #låtkyrkklockornaringa

Låt kyrkklockorna ringa

Össeby-Garns kyrka 26 juni, 27 juni, 3 juli och 4 juli kl 13-16

Öppen kyrka i Össeby-Garn

Kom in och se dig omkring, tänd ett ljus, sitt en stund i stillhet eller prata med värdar som gärna bjuder på en kopp kaffe/te. Össeby-Garns kyrka 26 juni, 27 juni, 3 juli och 4 juli kl 13-16

Här hittar du sommarens konsertprogram. Välkommen till  sommarens konserter i Össebys medeltida kyrkor.

Konserter i Össeby

Här hittar du sommarens konsertprogram. Välkommen till sommarens konserter i Össebys medeltida kyrkor.

Fyra onsdagar bjuder vi in till aktiviteter i Össeby-Garns församlingshem.

Sommar i Össeby

Fyra onsdagar bjuder vi in till aktiviteter i Össeby-Garns församlingshem.