Other languages with Google Translate

Välkommen till Össeby församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 15, 18697 Brottby Telefon: +46(8)51242030 E-post till Välkommen till Össeby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Öppna förskolan

I höst har vi öppen förskola i Sundby, Össeby-Garn och Kårsta. Här hittar du tider och kontaktpersoner.

Här finns tid för fri lek, fika, viktiga samtal, musiklek och skapande. Ibland går vi in i kyrkan där vi tillsammans med våra barn firar en kort andakt med utrymme för musik, ljuständning samt en och annan tanke om livet och tron.

Församlingens öppna förskola är öppen för alla barn, tillsammans med en vuxen. Du behöver inte anmäla dig. Här finns möjlighet att leka och pyssla, prata och fika, ochvarje gång har vi sångstund.

Ledare är Millan Österberg och Catrine Fredriksson
Millan Österberg 08-512 420 33 e-post: Millan Österberg