Other languages with Google Translate

Öppna förskolan

Lek och pyssel - fika och samtal - sång och gemenskap Öppna förskolan är till för både barn och vuxna.

Torsdagar och fredagar kl 9-12
Du som är hemma med barn får möjlighet att lära känna andra föräldrar, och barnen får möta och samspela med andra barn och vuxna. Här finns tid för lek, sång, dans, pyssel, fika och samtal.

Torsdagar i Angarns församlingshem, start 16 januari
Fredagar i Kårsta församlingsgård, start 17 januari

Ledare är Millan Österberg 08-512 420 33
millan.osterberg@svenskakyrkan.se

Sagostund vid samlingen kl 10.15, och boktips därefter.
Öppna förskolan är öppen som vanligt kl 9-12.

Barnbibliotekarie på besök

Det är mysigt och spännande när barnbibliotekarien Sam kommer på besök! Tre tillfällen är inbokade under våren: 7 februari, 6 mars och 8 maj i Kårsta församlingsgård. Sagostund vid samlingen kl 10.15, och boktips därefter. Öppna förskolan är öppen som vanligt kl 9-12.

Andakter för de minsta

Angarns kyrka
torsdag 9 april kl 10
torsdag 28 maj kl 10

Kårsta kyrka
fredag 3 april kl 10
fredag 29 maj kl 10

Alla små och stora barn är välkomna tillsammans med en vuxen. Innan och efter andakten är öppna förskolan öppen som vanligt kl 9-12.