Öppna förskolan

Öppna förskolan bjuder in till lek och sång utomhus! Välkommen till Sundby lekpark på fredagar kl 10-12 med start igen i höst

öppna förskolan Foto: ikon

Lek och pyssel - fika och samtal - sång och gemenskap. Öppna förskolan är till för både barn och vuxna.

Torsdagar och fredagar kl 9-12
Du som är hemma med barn får möjlighet att lära känna andra föräldrar, och barnen får möta och samspela med andra barn och vuxna. Här finns tid för lek, sång, dans, pyssel, fika och samtal.

Torsdagar i Angarns församlingshem, start 17 september

Fredagar i Kårsta församlingsgård, start 18 september

Ledare är Malin Andersson 08-512 420 36
malin.andersson2@svenskakyrkan.se

Öppna förskolan har varit stängd ett par veckor men öppnar nu igen. Vi håller oss utomhus i Sundby lekpark, och alla friska barn och föräldrar är välkomna.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber er stanna hemma vid minsta förkylningssymtom.

Det blir lek och sång, med lagom avstånd. Ta gärna med något att lägga på grillen!

Sundby lekpark ligger i Sundbyområdet, Sundbyvägen, Brottby.

Ledare är Malin Andersson 08-512 420 36
malin.andersson2@svenskakyrkan.se

Andakter för de minsta

Angarns kyrka
torsdag 9 april kl 10 -inställd
torsdag 28 maj kl 10 -inställd

Kårsta kyrka
fredag 3 april kl 10 -inställd
fredag 29 maj kl 10 -inställd

Alla små och stora barn är välkomna tillsammans med en vuxen. Innan och efter andakten är öppna förskolan öppen som vanligt kl 9-12.