Välkommen till Össeby församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 15, 18697 Brottby Telefon: +46(8)51242030 E-post till Välkommen till Össeby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vuxen & äldre

Grupper och aktiviteter för dig som vill engagera dig i församlingen, växa i din tro eller träffa nya och gamla vänner.

Välkommen till dagträff i Angarns församlingshem på torsdag 15 mars kl 13-15. Ingen anmälan, öppet för alla. Ingrid Edgardh berättar om Sjukhuskyrkans verksamhet.

Dagträffar

FORUM

Med kameran som verktyg

Fotogruppen

Med kameran som verktyg

Söndagar kl 14.00-15.00 fr.o.m. 14 januari

Fika på Torpet

Torpet kallas av somliga för Brottbytorpet, och andra säger Sundbytorpet, så vi nöjer oss med ”Torpet”. Vi som finns på plats är Brottby Tillsammans, Kvinnogruppen och Össeby församling, och vi kommer att samarbeta för att hålla öppet alla söndagar under våren. Söndagar kl 14.00-15.00 fr.o.m. 14 januari

Det finns också körer för dig som tycker om att sjunga!