Other languages with Google Translate

Välkommen till Össeby församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 15, 18697 Brottby Telefon: +46(8)51242030 E-post till Välkommen till Össeby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vuxen & äldre

Grupper och aktiviteter för dig som vill engagera dig i församlingen, växa i din tro eller träffa nya och gamla vänner.

Välkommen till dagträff i Angarns församlingshem på torsdag 31 maj kl 13-15.

Dagträffar

Välkommen till dagträff i Angarns församlingshem på torsdag 31 maj kl 13-15.

FORUM

Med kameran som verktyg

Fotogruppen

Med kameran som verktyg

Lördagar kl 14.00-15.00 hela sommaren. Obs! Byte av dag under sommaren.

Fika på Torpet

Torpet kallas av somliga för Brottbytorpet, och andra säger Sundbytorpet, så vi nöjer oss med ”Torpet”. Vi som finns på plats är Brottby Tillsammans, Kvinnogruppen och Össeby församling, och vi kommer att samarbeta för att hålla öppet alla söndagar under våren. Oftast är det Gerd, Bitte och Inger som tar emot med härligt nybakt och gott humör! Lördagar kl 14.00-15.00 hela sommaren. Obs! Byte av dag under sommaren.

Det finns också körer för dig som tycker om att sjunga!