Västermalms församling

Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6504900 E-post till Västermalms församling Webbplats

Västermalms församling

Bön den 7 april 2017

En lastbil mejar besinningslöst ner fredagslediga människor i vår stad. Flera har dödats och skadats. Många är skräckslagna. Ett vansinnesdåd som drabbar så oändligt många. Vi ber för dem som har mist sina kära, vi ber för dem som är skadade, vi ber för dem som är rädda. Gud, du som är tröstens Gud, var med oss alla. Gud, du som är livets Gud, led oss alla. Gud, du som är hoppets Gud, visa oss din väg. Amen Eva Brunne biskop

Varje tisdag dukas långbord inne i St:Görans kyrka på Kungsholmen. Mellan klockan 15 och 18 är alla som vill välkomna in till Café Hjärtat på en fika.

Här är det alla hjärtans dag varje tisdag

Nu är det dags för Kulturnatt Stockholm igen! Lördagen den 29 april är Kungsholms kyrka öppen kl 18.00-24.00. En kväll som du inte vill missa!

Kulturnatt Stockholm

Under kulturnatten 29 april framför skådespelaren Johan Fagerudd monologen ”Luther i enrum” i Kungsholms kyrka. En föreställning om en man och en reformation.

Luther i enrum

Välkommen på Drop in -dop för att tala om dopet, låta döpa dig eller ditt barn – eller både och.

Drop in – dop 20/5

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får alla medlemmar i Svenska kyrkan som fyllt 16 år välja vilka som ska företräda dem de kommande fyra åren.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Svenska kyrkan i Västermalm gör skillnad genom att ha rum för hela livet.  Därför är kyrkan med på Nationaldagen i glädjen över mångfalden av människor som bor i Sverige. Det är som en kärleksdag mitt i det allvar som också påminner om att vi öppet behöver ta emot varandra. Det gör skillnad!

Drop in-vigsel 6 juni 2017

Svenska kyrkan i Västermalm gör skillnad genom att ha rum för hela livet. Därför är kyrkan med på Nationaldagen i glädjen över mångfalden av människor som bor i Sverige. Det är som en kärleksdag mitt i det allvar som också påminner om att vi öppet behöver ta emot varandra. Det gör skillnad!

Aktuellt från Västermalms församling

Prenumerera via RSS