Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6504900 E-post till Västermalms församling Webbplats

Västermalms församling

Upptäck vår nya webbplats. Utseende och innehåll har blivit mer anpassat för användaren och bakom kulisserna finns en stabil grund att stå på inför framtiden.

Ny webbplats

8 timmar oavbrutet psalmsjungande. En ny psalm var 90:e sekund. Västermalms församling firade Psalmboken 30 år i samband med Kulturnatt Stockholm. Och det blev succé!

Psalmsångsmaraton - en succé!

Du spelar roll

Är du medlem i Svenska kyrkan? Då är du en möjliggörare! Det är du som tillsammans med andra medlemmar bildar församling och ger församlingen liv. Varje år finns många av kyrkans över 6,5 miljoner medlemmar med i något av kyrkans sammanhang. Det kan till exempel vara i kören, på konfirmationslägret, eller i en insamling till det internationella arbetet för bistånd och utveckling. Genom ditt medlemskap gör du det möjligt för kyrkan att vara en gemenskap för många.

Happy Old Highlanders & Annica Risberg underhåller med gladjazz. Husmor serverar lättlunch. (60 kr). Måndag 2/5 kl 12.00, Essinge församlingsgård vid Essinge kyrka.

Jazzlunch

Gudstjänsten är det mest centrala i kyrkans liv. I gudstjänsten ges det utrymme för reflektion och eftertanke, ett utrymme som kan ge ny kraft och inspiration. Gudstjänsten är både ett uttryck för och ett formande av den kristna tron. Förhållandet mellan tron, bönen och läran kommer till uttryck i gudstjänsten. Gudstjänsten i församlingen har också behovet av gemenskap mellan människor som grund.

Gudstjänster

Har ni gått i giftastankar länge men inte kommit till skott? Eller är tanken på ett stort bröllop bara för mycket? På nationaldagen anordnar Västermalms församling drop in-vigsel i Rålambshovsparken på Kungsholmen.

Drop in-vigsel på nationaldagen 2016-06-06