Västermalms församling

Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6504900 E-post till Västermalms församling Webbplats

Västermalms församling

I september visas en utställning i församlingens kyrkor om ungas psykiska ohälsa och vart man kan vända sig för hjälp.  Under hösten anordnas även föreläsningar, samtal och föräldrakafé med inriktning mot ungas psykiska ohälsa.

Barns psykiska ohälsa

I september visas en utställning i församlingens kyrkor om ungas psykiska ohälsa och vart man kan vända sig för hjälp. Under hösten anordnas även föreläsningar, samtal och föräldrakafé med inriktning mot ungas psykiska ohälsa.

Under OS i Rio kommer Svenska kyrkan att erbjuda mötesplatser för svenskar på plats, och finnas till hands med bland annat krisberedskap och samtalsmöjligheter. Det är femte gången i rad som Svenska kyrkan följer sina landsmän till ett OS, denna gång i samarbete med norska Sjömanskyrkan.

​Svenska kyrkan på plats under OS i Rio

Håkan Holmlund om hopp, mod och tillit som kan förändra världen.

Våga hoppet!

Håkan Holmlund om hopp, mod och tillit som kan förändra världen.

Vad har församlingen gjort för att dra ner på sina energikostnader?

Kyrkor och byggnader

Vad har församlingen gjort för att dra ner på sina energikostnader?

Aktuellt från Västermalms församling