Västermalms församling

Välkommen till Svenska kyrkan Västermalms församling på Kungsholmen och Essingeöarna i Stockholm.

Boka dop

Du kan låta dig döpas oavsett ålder, det är aldrig för sent! Läs mer om dopet och om hur du bokar.

Ett nygift brudpar kysser varandra utanför kyrkan.

Boka vigsel

Funderar ni på att gifta er? Alla är välkomna att vigas i Svenska kyrkan. Kom ihåg att en av er ska vara (eller bli) medlem i Svenska kyrkan.

En vit kista med rosa blommor och ett kors av jord.

Begravning

Här får du svar på frågor om begravning, kyrkor, kapell. Hos oss finns möjlighet att boka en liten eller stor lokal för minnesstund efteråt.

Dags för konfirmation!

En chans att utforska livets stora frågor, ha roligt och lära känna nya vänner!

Verksamheter

Här kan du läsa om våra mötesplatser, konserter, körer, återhämtning och fördjupning och verksamheter för barn och familj.

Kontakt och öppettider

Välkommen att höra av dig till oss som arbetar i Västermalms församling.

Renovering av kulturgravar

Västermalms församling har fått 340 000 kronor av kyrkogårdsförvaltningen för att rusta upp tre kulturgravar på kyrkogården intill Kungsholms kyrka.

Kulturnatt i Kungsholms kyrka

Upplev kultur i form av konst och musik i Kungsholms kyrka. En kväll du inte vill missa!

Valborgsfirande på Stora Essingen

På valborgsmässoafton 30 april sjunger vi tillsammans in våren med musik av Svenska Järnvägars Musikkår och lyssnar på vårtal av Essinge kyrkas nye kaplan Ingemar Sörqvist.

Drop in dop i S:t Görans kyrka 12 maj

Du kan låta dig döpas oavsett ålder, det är aldrig för sent. Vi serverar dopkaffe och allt är gratis och du behöver inte föranmäla dig.

Pilgrimsvandring runt Stora Essingen

Följ med på en vandring runt Stora Essingen torsdag 16 maj och upptäck en del av Stockholm som du kanske inte besökt tidigare.

18 anledningar att vara medlem

Svenska kyrkan lyfter, stärker och ger hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

Aktuellt från Västermalms församling

Prenumerera via RSS

Valborgsfirande på Stora Essingen

Pilgrimsvandring runt Stora Essingen

Drop in dop i S:t Görans kyrka 12 maj

Dopet, livets första fest

Nytt nummer av församlingstidningen

Publicerad:

Nu har vårt magasin Andrum delats ut i brevlådorna på Kungsholmen och Essingeöarna.