Västermalms församling

Västermalms församling

Pengar från församlingens höstmarknad gick till datorlås i Tanzania

När ensamkommande ungdomar som sökt asyl i Sverige fyller 18 år blir de av med sitt boende och tvingas flytta till Migrationsverkets boenden i en annan kommun.

Bli fadderhem åt en ensamkommande ungdom

Svenska kyrkan tar diskriminering på stort allvar och arbetar
 aktivt med detta. Om du har blivit utsatt för övergrepp eller

#metoo #vardeljus

Svenska kyrkan tar diskriminering på stort allvar och arbetar aktivt med detta. Om du har blivit utsatt för övergrepp eller trakasserier och behöver tala med någon är du välkommen att kontakta en präst eller en diakon.

Västermalms församling har blivit Fairtrade-diplomerad. Den 26 november lämnade Sveriges kristna råd och Fairtrade Sverige över ett diplom till Västermalms församling i Kungsholms kyrka, som därigenom blev Kyrka för Fairtrade.

Kyrka för Fairtrade

Aktuellt från Västermalms församling