Västermalms församling

Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6504900 E-post till Västermalms församling Webbplats

Västermalms församling

Det är några av de frågor som dagens fjortonåringar ställer sig,
enligt en ny rapport som tagits fram av Ungdomsbarometern.

Vad ska jag bli i framtiden? Vem är egentligen en riktig vän?

Det är några av de frågor som dagens fjortonåringar ställer sig, enligt en ny rapport som tagits fram av Ungdomsbarometern. Frågor där svaren inte går att googla sig fram till. Här är konfirmationen en mötesplats där man får hjälp att formulera det man tänker och känner, lära känna sig själv och förstår hur andra tänker.

Den som vill gå ur Svenska kyrkan behöver skriva under sin utträdesanmälan och skicka in den med vanlig post till sin församling. En digital underskrift räcker inte. Men skulle du ha fått en bekräftelse om att du lämnat Svenska kyrkan efter att du anmält att du vill gå ur via e-post så gäller det.

Digital underskrift räcker inte för att gå ur Svenska kyrkan

Bokrelease och föreläsning 27/9 i Kungsholms kyrka. Lars H Gustafsson, barnläkare och författare, berättar utifrån sin nyutkomna bok  ”Barnets mänskliga rättigheter i kyrkan”. En bok som är angelägen för alla, som på olika sätt möter barn i Svenska kyrkan, anställda, volontärer, förtroendevalda.

Varje barns rättigheter – också i kyrkan

Bokrelease och föreläsning 27/9 i Kungsholms kyrka. Lars H Gustafsson, barnläkare och författare, berättar utifrån sin nyutkomna bok ”Barnets mänskliga rättigheter i kyrkan”. En bok som är angelägen för alla, som på olika sätt möter barn i Svenska kyrkan, anställda, volontärer, förtroendevalda.

Västermalms församling är miljödiplomerad enligt Svenska kyrkans diplomering. Församlingen vill genom sitt arbete bidra till en bättre livsmiljö och förmedla hopp till kommande generationer.

Miljödiplomerad församling

Över 70 samtal från Svenska kyrkans scen på årets bokmässa finns nu på Svenska kyrkans YouTube-kanal däribland mötet mellan Patti Smith och KG Hammar.

Vad har Patti Smith och KG Hammar gemensamt?

Essinge kyrka är stängd under september-oktober p g a
fönsterrenovering.

Renoveringen fortsätter

Essinge kyrka är stängd under september-oktober p g a fönsterrenovering.

Aktuellt från Västermalms församling