Västermalms församling

Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6504900 E-post till Västermalms församling Webbplats

Västermalms församling

Välkommen på Drop in -dop 28/5 i Essinge kyrka för att tala om dopet, låta döpa dig eller ditt barn – eller både och.

Drop in – dop

Upptäck vår nya webbplats. Utseende och innehåll har blivit mer anpassat för användaren och bakom kulisserna finns en stabil grund att stå på inför framtiden.

Ny webbplats

Gudstjänsten är det mest centrala i kyrkans liv. I gudstjänsten ges det utrymme för reflektion och eftertanke, ett utrymme som kan ge ny kraft och inspiration. Gudstjänsten är både ett uttryck för och ett formande av den kristna tron. Förhållandet mellan tron, bönen och läran kommer till uttryck i gudstjänsten. Gudstjänsten i församlingen har också behovet av gemenskap mellan människor som grund.

Gudstjänster

Har ni gått i giftastankar länge men inte kommit till skott? Eller är tanken på ett stort bröllop bara för mycket? På nationaldagen anordnar Västermalms församling drop in-vigsel i Rålambshovsparken på Kungsholmen.

Drop in-vigsel på nationaldagen 2016-06-06

Aktuellt från Västermalms församling